Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şanse sunt ca Malcom Edjouma să se întoarcă la FCSB, în această iarnă. Impresarul său: ”Negocierile au fost complicate”

Ce şanse sunt ca Malcom Edjouma să se întoarcă la FCSB, în această iarnă. Impresarul său: ”Negocierile au fost complicate”

Fotbal

Comentarii

Malcom Edjouma (27) nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale, în Serie B, la Bari.

În vară, Malcom Edjouma a fost împrumutat de FCSB la Bari pentru un sezon, în schimbul 200.000 de euro.

Dacă italienii vor dori să-l transfere definitiv, vor obligaţi să mai plătească alţi 600.000 de euro, în vară.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.de.

Impresarul lui Malcom Edjouma a spus lucrurilor pe nume

Omul care l-a adus pe Malcom Edjouma în Italia, Fabrizio Ferrari, a vorbit deschis despre situaţia actuală a mijlocaşului la Bari.

Impresarul consideră că fotbalistul francez ar merita mai multe şanse la Bari, deoarece este un jucător valoros, care face eforturi considerabile de adaptare la viaţa din Italia.

În acelaşi timp, Ferrari anunţă că nu există şanse ca Malcom Edjouma să plece de la Bari în această iarnă, chiar dacă există voci care cer ca francezul să fie trimis la FCSB înainte de termen.

Acesta lucru nu se va întâmpla, iar Edjouma va rămâne să lupte pentru un loc de titular la Bari, formaţie aflată pe locul 10, cu 18 puncte.

Suntem în noiembrie, Edjouma nu poate fi considerat un caz. Face parte dintr-un mediu normal pentru jucătorii care vin din străinătate, în special francezi.

Când lucrurile nu merg bine, întotdeauna este dificil să integrezi un jucător. Am vorbit cu Polito. Încercăm să înţelegem cum putem să-l ajutăm pe băiat să devină titular şi să fie util echipei.

La finalul jocurilor este foarte trist, deoarece nu joacă şi, cu siguranţă, nu are cum să fie mulţumit. Doar în câteva luni vom putea fi capabili să ne facem o idee.

Să vorbim despre luna ianuarie, deja e prematur, dar cu siguranţă nu are intenţia de a pleca de la Bari.

Ideea este să se impună zilnic, să-şi îmbunătăţească italiana şi să încerce să fie de folos echipei. Nu putem renunţa acum.

Edjouma a fost foarte dorit de Bari. Au fost negocieri complicat, deoarece FCSB nu voia să se despartă de el.

Ideea lui Polito a fost de avea jucători polivalenţi, care să fie mai ofensivi decât mijlocaşii tipici. Oricum, el este un mijlocaş mai defensiv, cu un fizic destul de impunător.

Cred că este o combinaţie de factori care au dus la neadaptarea lui. Schimbarea antrenorului nu l-a ajutat, pentru că Marino a declarat că vrea să se bazeze mai mult pe jucătorii pe care îi cunoaşte, în acest moment.

Nu vreau să dau vina pe Bari, cred că e vina tuturor. Responsabilităţile trebuie împărţite între toţi, deoarece, dacă antrenorul nu vede ceva bun, înseamnă că ceva nu funcţionează.

”Edjouma poate juca titular la Bari!”

Cred, sincer, că Edjouma poate juca titular. Nu văd niciun impediment. Cu tot respectul pentru toţi mijlocaşii lui Bari, poate face faţă cu uşurinţă din rotaţie.

Când Malcoma a sosit, avea nevoie de o adaptare, dar fizic era pregătit, deoarece campionatul României începuse. Este clar că e diferit campionatul italian, atât din vedere tactic, cât şi din punct de vedere fizic.

Acest lucru i-a fost puţin dificil, să ţină pasul cu ritmul, din punct de vedere fizic. A spune că s-a descurcat rău până acum, mi se pare prea mult, deoarece a fost titularizat doar o dată, într-un rol care nu este al lui, adică atacant lateral.

A judeca un jucător după 45 de minute, în afara rolului său, mi se pare prea mult. Mai ales că au fost cele mai proaste 45 de minute ale lui Bari în Serie B, chiar dacă el a jucat foarte prost atunci.

Învaţă şi italiana, ştiu că Di Cesare îl ajută. Nu poate fi abandonat precum un obiect necunoscut”, a declarat Fabrizio Ferrari, conform ”pianetaserieb.it”.

Afla mai multe despre: malcom edjoumabarifcsbpolitoferrari 

viewscnt
Articole similare