Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se conturează o revenire total surprinzătoare la FCSB! Câştigă dublu în străinătate, însă pare mai aproape de Superliga acum

Se conturează o revenire total surprinzătoare la FCSB! Câştigă dublu în străinătate, însă pare mai aproape de Superliga acum

FCSB

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii care au reuşit la impresia artistică în tricoul FCSB are cifre slabe după transferul în străinătate. Doar împrumutat, el ar putea reveni la FCSB, cu care mai are contract până în 2026.

Se aglomerează din nou un post important la FCSB? Se conturează revenirea titularului în România

În acest sezon, FCSB s-a întărit cu Ngezana, Vlad Chiriche, Alex Băluţă, Cristi Ganea, Damjan Djokovic şi Dorin Rotariu, iar în aceeaşi măsură Gigi Becali a şi renunţat la fotbalişti importanţi. 

Printre cei plecaţi au fost: Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Iulian Cristea, Joonas Tamm, Valentin Gheorghe sau Răzvan Oaidă. 

Dintre aceştia, Malcom Edjouma este doar împrumutat în Serie B, la Bari, unde a eşuat până în acest moment. Publicaţia Tutto Bari a titrat, într-un material, "10 fotbalişti de la Bari folosiţi puţin sau deloc: de la Edjouma, la Faggi". 

Pe lângă Edjouma, pe această listă se regăseşte şi fostul atacant important de la AC Milan, Jeremy Menez, despre care MM Stoica a recunoscut că a fost propus la FCSB

Despre mijlocaşul francez care aparţine de FCSB până în 2026, jurnaliştii italieni au tras câteva concluzii: "Doar 100 de minute pe teren, exceptând minutele de prelungire, în cinci apariţii, din partea mijlocaşului adus în vară de la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB) cu aşteptări mari. 

Titular cu Catanzaro, acasă, Edjouma a rezistat doar până la pauza meciului, când a fost scos pe 24 septembrie. A fost ultima sa apariţie, ca mai apoi să fie ţinut pe bancă de şase ori". 

Fără minute din septembrie, pentru Edjouma ar putea fi un semn că Bari nu va activa clauza pentru un transfer definitiv. În plus, jurnaliştii italieni i-au analizat ultimele minute din septembrie şi au tras o concluzie îngrijorătoare pentru Edjouma

Ce spunea MM Stoica despre plecarea lui Malcom Edjouma de la FCSB

Devenit rezervă la FCSB şi cu o dorinţă puternică de a pleca în Italia, Malcom Edjouma s-a înţeles cu Bari pentru un salariu de aproximativ 25.000 de euro, dublu faţă de cât câştiga la FCSB. 

FCSB a primit 200.000 de euro din partea lui Bari pentru împrumut, dar s-ar putea trezi înapoi cu Edjouma, în vară, dacă echipa din Serie B nu va activa clauza de 600.000 de euro, pentru a-l cumpăra definitiv.  

Înainte de plecarea lui Edjouma în Italia, MM Stoica dezvăluia situaţia francezului la FCSB

"El vrea să plece. Şi-a manifestat intenţia de a pleca, i se pare că e o oportunitate pentru el în Italia, la Bari, în Serie B", declara Mihai Stoica, pentru Orange Sport, în august. 

  • 61 de meciuri, 14 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele lui Edjouma, la FCSB.

Afla mai multe despre: malcom edjoumarevenire malcom edjouma fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare