Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dezastruos!". Malcom Edjouma "a dispărut" din echipa lui Bari şi jurnaliştii italieni au tras o concluzie dură, după împrumutul de la FCSB

"Dezastruos!". Malcom Edjouma "a dispărut" din echipa lui Bari şi jurnaliştii italieni au tras o concluzie dură, după împrumutul de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB l-a trimis pe Malcom Edjouma (26 de ani) sub formă de împrumut în Italia, la Bari, însă fotbalistul francez nu şi-a găsit ritmul în liga a doua italiană. Presa din "Cizmă" a analizat prestaţiile sale de la sosirea în Italia şi a tras o concluzie dură.

Malcom Edjouma, care a ţinut cu tot dinadinsul să plece de la FCSB în vară, nu are viaţă uşoară în liga a doua din Italia, la Bari. Schimbarea antrenorului n-a adus nicio schimbare în jocul mijlocaşului central francez, care n-a prins minute de ceva vreme.

Presa din Italia ridică un semn de întrebare: "Unde a dispărut Malcom Edjouma?"

Bari nu l-a folosit pe Malcom Edjouma îl ultimele cinci partide, iar jurnaliştii din Italia au început să-şi pună întrebări. Malcom Edjouma este catalogat drept unul dintre cele mai importante transferuri realizate de Bari în vară, dar care nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.

"Malcom Edjouma, unul dintre cele mai importante transferuri făcute de Bari în vară, nu a reuşit să-şi găsească ritmul în alb-roşu. venit de la FCSB, ar fi trebuit să fie înlocuitorul ideal pentru Folorunsho datorită calităţilor sale, însă, până acum, nu a reuşit să se impună.

A jucat doar puţin peste 100 de minute în Serie B, aproape în toate meciurile intrând de pe bancă. Nu a mai jucat de pe 24 septembrie, după 45 de minute dezastruoase în meciul cu Catanzaro. Rămâne de văzut dacă Marino (n.r. - Pasquale Marino, antrenorul lui Bari) îl va folosi în meciul de sâmbătă cu Ascoli", notează cei de la tuttobari.com.

Bari a plătit 200.000 de euro pentru împrumutul lui Malcom Edjouma de la FCSB, iar ca să-l transfere definitiv trebuie să achite încă 800.000 de euro. Totuşi, având în vedere cum merg lucrurile pentru francez în Italia, e greu de crezut că acest lucru se va întâmpla.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: malcom edjoumabarifcsbimprumutitalia 

viewscnt
Articole similare