Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al lui Dinamo l-a distrus pe atacantul echipei: „Mi se pare lemn! Dacă îl prindea Mister Dinu în vestiar...”

Fostul căpitan al lui Dinamo l-a distrus pe atacantul echipei: „Mi se pare lemn! Dacă îl prindea Mister Dinu în vestiar...”
Comentarii

Dinamo trece printr-o perioadă foarte proastă din punct de vedere sportiv.

Fostul căpitan al lui Dinamo l-a făcut praf pe atacantul echipei: „Mi se pare lemn! Dacă îl prindea Mister Dinu în vestiar...” 

„Câinii roşii” au pierdut şi duelul cu UTA, scor 1-2, şi au încheiat turul de campionat pe penultimul loc. Giani Kiriţă, fostul căpitan al clubului din Ştefan cel Mare, a analizat situaţia de la Dinamo şi a ajuns la o concluzie simplă: E nevoie de jucători de calitate.

Mai mult decât atât, fostul dinamovist l-a criticat în termeni duri pe Hakim Abdallah, atacantul lui Dinamo.

„Avem nevoie de jucători, de oameni care să dea gol. Politic (n.r. - Dennis) are nişte realizări personale. Se vede că vrea, dar în conjunctura actuală atâta poate. Are o realizare la câteva meciuri, ceea ce este puţin.

La Dinamo ai nevoie de vârfuri, de jucători care să dea gol. Uitaţi-vă la Abdallah. Nu are nici măcar fizic de bodyguard. Luckassen (n.r. - Kevin, atacantul de la UTA) are fizic de bodyguard. 

Dar Abdallah... Bă, să nu faci absolut nimic? Mi se pare împotriva fotbalului.

Lemn, aşa mi se pare. Dacă îl prindea Mister (n.r. - Cornel Dinu) în vestiar îi zicea: «Cu stângul nu poţi, cu dreptul nu dai, la cap nu sari, ce cauţi în vestiarul ăsta? Ce cauţi aici şi cine te-a adus?».

Aici e problema, cine l-a adus”, a declarat Giani Kiriţă, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamohakim abdallah 

viewscnt
Articole similare