Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câştigător de Champions League, în Superliga! Povestea fotbalistului invitat de Cristiano Ronaldo la ziua sa de naştere: "Avea inimă bună" | EXCLUSIV

Câştigător de Champions League, în Superliga! Povestea fotbalistului invitat de Cristiano Ronaldo la ziua sa de naştere: "Avea inimă bună" | EXCLUSIV

Real Madrid

Comentarii

Jesus Fernandez (35 de ani), portarul celor de la FC Voluntari, câştigător al UEFA Champions League, în 2014, alături de Real Madrid a povestit perioada petrecută pe Santiago Bernabeu.

Fostul portar al celor de la Real Madrid, Jesus Fernandez a povestit cum a fost perioada sa petrecută la cea mai mare formaţie din istoria fotbalului european.

Jesus Fernandez, cinci ani petrecuţi la Real Madrid

Fernandez a ajuns la Real Madrid în 2010, de la Numancia, unde a jucat la echipa secundă, cu rare prezenţe în cadrul primei echipe.

Spaniolul a fost în lotul celor de la Real Madrid în perioada în care antrenor al madrilenilor era Jose Mourinho.

Portarul de la Voluntari a dezvăluit detalii despre managerul portughez, dublu câştigător al trofeului UEFA Champions League.

"Când aveau nevoie de portar de la echipa a doua, m-am dus acolo şi cu alţi colegi de la echipa a doua, am început să ne antrenăm acolo.  

El a fost foarte bun cu noi, era foarte bun cu toţi, avea grijă de noi şi a fost foarte bun cu copiii şi cu tinerii.

Să-l vezi la TV, antrenor de top la nivel mondial şi la început e rar şi foarte serios, dar când începi să stai cu el, să-l auzi şi să-l vezi, ţi se pare că e normal. 

Are o personalitate, era cel mai bun, şi cu un tânăr că mine era foarte bun, vorbea cu noi.  

În cantonamente venea cu noi, cu portarii şi povestea de ceva, de alte echipe şi era la glumă cu noi când erau momente de glumă, dar când era ceva serios, era cel mai serios şi cel mai muncitor.  

Era umil, nu era cu ceva extraordinar, m-a surprins ca imaginea de afara, după era ca un tată cu noi, avea foarte mare grijă cu noi şi se uita peste toate meciurile noastre şi era ca tată." a declarat Jesus Fernandez pentru Orange Sport.

Mourinho l-a debutat pe Fernandez la echipa de seniori a celor de la Real Madrid, în La Liga, în sezonul 2010/2011, în ultimul meci al sezonului din La Liga, cu Almeria.

13 minute a juca Jesus Fernandez în acel meci, câştigat de Real cu scorul de 8-1.

"Cu mine a fost foarte corect şi a fost ca un cadou la sfârşit de sezon şi în acel moment era Dudek, era un mare portar, a venit la mine şi mi a zis să mă bage la schimbare cu Dudek, au fost 10-15 min foarte, foarte frumoase şi sunt mulţumit." a spus Fernandez

Fernandez a jucat pentru echipa mare şi în sezonul 2012/2013. 90 de minute a primit atunci actualul fotbalist de la Voluntari.

"Mi-a dat şi oportunitatea de a juca un meci complet cu Osasuna, a fost şi ultimul meci al lui pe Santiago Bernabeu, a fost foarte frumos, eram patru portari foarte buni şi m-a băgat pe mine a fost şi un cadou foarte frumos pe care mi l-a făcut şi sunt mulţumit." a continuat Fernandez.

Fernandez a crescut alături unor jucători care joacă şi în prezent, la zece ani distanţă, la Real Madrid, dar şi staruri de la alte echipe din La Liga.

"Am crescut şi am fost în echipa a doua cu Morata, Nacho, Carvajal" a declarat Fernandez.

Cât despre concurenţa sa pe postul de portar la Real Madrid, Fernandez s-a aflat într-un grup select de portari.

"Casillas m-a ajutat şi Diego Lopez m-a ajutat la fel, foarte mult.

La început e şocant, dar după stai acolo şi vezi totul normal, când ieşi de acolo, iţi dai seama cu cine ai fost şi unde ai fost dar eu am fost acolo 4 ani şi te obişnuieşti, e un lucru normal, dar când ieşi de acolo iţi dai seama că ai fost la cea mare echipa cu cei mai mari jucători." a declarat Fernandez.

Jesus Fernandez, despre Cristiano Ronaldo: "Avea o imagine de arogant"

Fernandez a discutat şi despre cel mai important om al echipei din capitala Spaniei la acea vreme, Cristiano Ronaldo.

"Cu mine era foarte muncitor şi avea inima buna, de ziua lui am fost invitat de el, e un băiat foarte bun care munceşte foarte mult, de la imaginea de la TV de persoană... extravagantă.

Avea o imagine de frumuşel, de arogant. Credeai că nu se poate vorbi cu el, dar era o persoană foarte bună în realitate. 

Făcea multa refacere, era foarte pregătit şi mental şi fizic, când eram eu, avea multe meciuri la rand şi era foarte pregătit mai mult pe refacere, să se refacă foarte repede." a spus Fernandez.

Portarul celor de la Voluntari a vorbit despre cei mai mari jucători pe care i-a înfruntat în perioada în care juca în Primera Division.

"Cred că cei mai mari jucători cu care m-am întâlnit au fost Neymar şi Messi." a spus Jesus Fernandez.

Jesus Fernandez rămâne nostalgic după perioada sa petrecută în capitala Spaniei, la Real Madrid, şi se bucură de trofeele câştigate alături de "Los Blancos".

 "Am ştiut unde am fost şi a fost foarte greu să ai continuitate că portar, e mult mai greu ca la jucătorii normali, am fost foarte fericit acolo, am şi debutat, am şi promovat cu echipa a doua, în liga a doua. 

Trecuse foarte mult de când nu s-a mai întamplat asta şi a fost cea mai frumoasa perioadă din cariera mea la Real Madrid.  

Am castigat şi UCL, a fost momentul foarte special, de maniera cum am castigat în ultimul minut, a fost inimaginabil pentru mine şi pentru toţi.  

Făceam parte din lot, dar asta e cea mai bună amintire de acolo." a încheiat Jesus Fernandez.

Sursă foto: Real Madrid

Afla mai multe despre: real madridjesus fernandezsuperligavoluntariuefa champions league 

viewscnt
Articole similare