Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Iancu, anunţ misterios în plin sezon al Superligii: "Un sindicat alb-vişiniu va scoate campioana, dar nu pe Rapid" | EXCLUSIV

Marian Iancu, anunţ misterios în plin sezon al Superligii: "Un sindicat alb-vişiniu va scoate campioana, dar nu pe Rapid" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marian Iancu, patronul care a format una dintre cele mai spectaculoase echipe din campionatul României, pe Poli Timişoara, a dat verdictul despre lupta pentru titlul Superligii. El consideră că FCSB va rata din nou titlul, întrucât acesta va reveni la Cluj.

Marian Iancu e sigur că FCSB va rata titlul. Fostul patron de la Poli Timişoara vorbeşte despre un "sindicat alb-vişiniu"

CFR Cluj tocmai a ratat şansa de a urca pe primul loc în Superliga, după ce a pierdut la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 1-0. FCSB se menţine pe primul loc în Superliga, după 15 etape, deşi echipa bucureşteană a pierdut şi ea cu Rapid, 2-1, pe Arena Naţională. Giuleştenii închid podiumul, cu 29 de puncte, cu unul sub echipa din Ardeal şi cu două sub cea finanţată de Gigi Becali. 

Marian Iancu a venit cu o variantă surprinzătoare în privinţa a ce ar urma să se întâmple, în cursa pentru titlul Superligii, deţinut în acest moment de Farul Constanţa. 

"Anul trecut a câştigat cine trebuie campionatul şi cine a meritat, Farul şi Hagi. Anul ăsta, părerea mea e că un sindicat alb-vişiniu va scoate campioana, dar nu pe Rapid.

Un sindicat în jurul CFR va deturna FCSB. FCSB e Steaua pentru mine. O vor îndepărta de câştigarea campionatului şi anul ăsta. CFR-ul nu e singură. Cred că la un anumit moment, cu un play-off cu Rapid, CFR, Farul, lucrurile se vor aşeza în direcţia alb-vişinie. 

(n.r. - Trebuie să ai sindicat să câştigi titlul în România?) Se pare că da. Nu vorbesc despre aranjamente, despre blaturi, ci despre un credit emoţional sindicalizat care se adună în jurul unei echipe şi data viitoare în jurul altei echipe. Tocmai, născut natural şi nu făcut, nu un blat făcut, ci făcut natural", a declarat Marian Iancu, pentru Orange Sport. 

De asemenea, patronul care s-a luptat pentru a deveni campionul României, în 2011, până în ultima etapă cu Oţelul Galaţi, a fost întrebat dacă arbitrajele mai au influenţa din trecut. Marian Iancu a observat schimbarea, la acest capitol. 

"În niciun caz! Apariţia VAR e fantastică. Mi-aş fi dorit să fiu patron de fotbal, având în spate VAR", a adăugat Marian Iancu, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: marian iancutitlu superligacfr cluj campioanafcsb rapidcfr cluj hermannstadt 

viewscnt
Articole similare