Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, după FCSB - Rapid 1-2: ”Fault la golul doi! Iacob îl împinge cu ambele mâini pe Ngezana, în Dawa” | EXCLUSIV

MM Stoica, după FCSB - Rapid 1-2: ”Fault la golul doi! Iacob îl împinge cu ambele mâini pe Ngezana, în Dawa” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, consideră că golul doi al celor de la Rapid, în derby-ul pierdut cu 1-2, a fost marcat în urma unui fault inteligent, nesancţionat, produs de Paul Iacob.

Prezent în studiourile Orange Sport, oficialul de la FCSB a declarat că nu vrea să facă mare caz de pe urma acestei faze, însă a ţinut să evidenţieze modul în care a fost marcat golul doi al Rapidului.

MM Stoica: ”L-a împins pe Ngezana şi şi-a făcut loc. Bravo lui

Mai exact, de ce a părut că Joyskim Dawa şi Siyabonga Ngezana au părut inerţi la acea fază, care avea să se dovedească decisivă.

MM Stoica reclamă faptul că, înainte ca mingea să fie repusă în joc de la colţ, Paul Iacob a apucat să-l împingă pe Siyabonga Ngezana în colegul său, Joyskim Dawa, iar cei doi fundaşi africani şi-au pierdut reperele la acea fază, iar fundaşul Rapidului a marcat nestingherit.

Nu am ce să reproşez arbitrajului, dar este fault la golul doi. Îmi pare foarte rău. Paul Iacob îl împinge Ngezana în Dawa, îi scoate pe amândoi de pe traiectorie - nu contează intensitatea cu care îl împinge pe Ngezana - pleacă de acolo, îi revine mingea şi dă gol.

Dacă se întâmpla faza asta în altă parte a careului şi dădea altcineva gol, care nu era implicat.. Dar, din nefericire pentru noi, Paul Iacob îl împinge cu ambele mâini pe Ngezana în Dawa şi dup-aia îi vine mingea.

Uite cum îl împinge în celălalt şi îi scoate de pe traiectorie şi el se duce în locul unde erau eu. Păi, cum facem? Repet, asta e ca să înţeleagă de ce a rămas singur. Nu neapărat că e o gravă greşeală de arbitraj. Doar spun uite cum a rămas singur. L-a împins pe Ngezana şi şi-a făcut loc. Bravo lui, foarte deştept.

Nu e victorie meritată, oricum aş da-o. Au fost inteligenţi, au ştiut cum să speculeze, dar nu au avut ocazii”,  a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ngezanadawaiacobfcsb-rapid 

viewscnt
Articole similare