Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu va încasa Malcom Edjouma la Bari! ”Nu-i mai stătea mintea la FCSB” | EXCLUSIV

Ce salariu va încasa Malcom Edjouma la Bari! ”Nu-i mai stătea mintea la FCSB” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat, joi, că Malcom Edjouma a fost împrumutat, până la finalul sezonului 2023/2024, la SSC Bari.

La un an şi jumătate după ce a fost cumpărat de FCSB de la FC Botoşani în schimbul a peste 300.000 de euro, Malcom Edjouma a ajuns la Bari, echipă ce îşi propune promovarea în Serie A la finele sezonului. În stagiunea trecută, formaţia din sudul Italiei a fost la un pas să revină pe prima scenă a fotbalului din ”Cizmă”, dar a pierdut dramatic manşa retur a barajului de promovare, contra lui Cagliari.

Edjouma va încasa 25.000 de euro pe lună în Italia!

Jurnalistul Paul Andone a dezvăluit că fotbalistul francez avea la FCSB un salariu de 11.000 de euro pe lună. Din punct de vedere financiar, Edjouma a dat lovitura. Bari îi va oferi 26.000 de euro mai mult, cu aproape 250% mai mult faţă de cât primea la FCSB.

”Edjouma nu a mai fost un om de bază pentru că mereu e schimbat. Cred că a contat . Ştiu că erau meciuri în care era schimbat la pauză sau intra foarte târziu. Posibil să-l fi afectat. Ştim cu toţii că a dus echipa în play-off prin golurile lui. A fost decisiv în multe meciuri. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. E clar că prin venirea lui Djokovic, Edjouma a fost sărit din schemă. Mijlocul celor de la FCSB arată mult mai serios din punct de vedere defensiv, acolo unde Edjouma nu excela.

Oferta de la Bari, ca salariu, e dublă. E clar că nu-i mai stătea mintea la FCSB. Avea 11.000 de euro pe lună la FCSB, iar Bari îi oferă aproape 25.000 de euro. Te duci pe jos, la 26 de ani”, a spus jurnalistul Paul Andone, la Orange Sport.

Bari va debuta în noul sezon din Serie B, vineri, pe teren propriu, contra lui Palermo.

Afla mai multe despre: edjouma 

viewscnt
Articole similare