Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică exclude posibilitatea să antreneze o echipă din Superligă. ”Mă luaţi la mişto?”

Marius Şumudică exclude posibilitatea să antreneze o echipă din Superligă. ”Mă luaţi la mişto?”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică nu ia în calcul să o antreneze pe FC Botoşani. Fostul tehnician al Astrei Giurgiu a dezaprobat vehement posibilitatea să preia echipa antrenată în acte de Mihai Ciobanu.

Marius Şumudică nu a reuşit să împlinească visul fanilor rapidişti, acela de a reveni după 12 ani pe banca alb-vişiniilor. Deşi suporterii formaţiei giuleştene au pus presiune pe conducerea clubului pentru a forţa numirea lui ”Şumi” în funcţia de antrenor al echipei, Dan Şucu nu a cedat şi a ales varianta antrenorului italian.

Şumudică s-ar fi plâns de faptul că ar fi fost sunat de către Daniel Niculae, recent, doar de formă, deoarece conducerea Rapidului era deja înţeleasă cu Cristiano Bergodi. Cu toate că rezultatele formaţiei de sub Podul Grant sunt mult sub aşteptările suporterilor, oficialii giuleştenilor nici nu se gândesc să-l readucă pe ”Şumi-Gol” la echipa, despre care a spus în nenumărate rânduri că o iubeşte necondiţionat.

Şumudică exclude posibilitatea să o antreneze pe FC Botoşani. ”Mă luaţi la mişto?”

Rezultatele slabe obţinute de echipă cu Marius Croitoru pe bancă în acest start de sezon au dus la demiterea tehnicianul revenit pe banca echipei din Moldova în această vară. După plecarea lui Marius Croitoru, Iftime a anunţat că numeşte un antrenor interimar până se hotărâşte şi alege un nume căruia să-i încredinţeze permanent echipa.

Adrian Porumboiu a dezvăluit pentru iamsport.ro că a fost sunat de Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani, pentru a discuta despre o eventuală numire a lui Şumudică pe banca echipei din nordul Moldovei. Cu toate acestea, Şumudică a dat de înţeles că lansele ca acest lucru să se realieze sunt nule.

"Nu mă întrebaţi de această posibilitate. Mă luaţi la mişto? Respect munca celor de acolo, dar nu e ceva care să mă atragă", a declarat Marius Şumudică, conform sursei relatate.

Marius Şumudică a renunţat la postura de analist TV

”Am decis să mă retrag din postura de analist tv! Rămân doar antrenorul Marius Şumudică! Aş vrea să anunţ oficial că am luat astăzi decizia de a mă retrage din postura de analist tv! Pe scurt, profitând de această perioadă de pauză din punct de vedere profesional, am acceptat propunerea de a colabora cu ei din postura de analist tv.

Mi s-a părut şi mi se pare în continuare o experienţă extrem de plăcută, mai ales că am fost coleg de platou cu oameni de mare calitate, atât din punct de vedere profesional, cât şi uman. Am petrecut momente frumoase în studio. Sunt un tip deschis şi acest lucru îmi aduce de multe ori deservicii!

Motivele pentru care am luat acestă hotărâre ţin doar de caracterul şi felul meu de a fi. Sunt un tip deschis, căruia îi place să spună mereu tot ceea ce vede, ce simte şi ce gândeşte într-un anumit moment. Iar din postura de analist tv, simt că această trăsătură a mea îmi aduce numai deservicii.

Poate chiar risc să-mi fac numai duşmani în această lume a fotbalului şi acesta este ultimul lucru pe care şi-l poate dori un antrenor profesionist. Am decis că este mai bine să rămân doar antrenorul Marius Şumudică”, a comunicat Marius Şumudică, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: fc botoşani 

viewscnt
Articole similare