Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ACORD TOTAL pentru Olimpiu Moruţan! Mijlocaşul român a plecat de la Galatasaray, dar nu în Italia

ACORD TOTAL pentru Olimpiu Moruţan! Mijlocaşul român a plecat de la Galatasaray, dar nu în Italia
Comentarii

”Telenovela Olimpiu Moruţan” pare să fi luat sfârşit, după săptămâni intense de negocieri.

Chiar dacă era foarte apreciat de tehnicianul Okan Buruk la Galatasaray, acesta nu-i putea asigura fotbalistului român un loc de titular în acest sezon.

În consecinţă, Olimpiu Moruţan a cerut să fie lăsată să plece, iar formaţia din Istanbul s-a conformat, dar în condiţiile stabilite în birourile Cim-Bom.

Olimpiu Moruţan a plecat de la Galatasaray

În acest sezon, campionatul Turciei pare să fie mai aprins ca niciodată. Galatasaray, Fenerbahce şi Beşiktaş au investit serios în transferuri, iar lupta pentru supremaţie se anunţă una incitantă.

Aşa s-au transferat în Turcia, doar în această vară, fotbalişti precum Cengiz Under, Sebastian Szymanski, Fred, Becao, Muldur, Ryan Kent, Edin Dzeko, Dusan Tadic - toţi la Fenerbahce pentru aproximativ 50 de milioane de euro; Rashica, Jean Onana, Masuaku, Amartey, Oxlade-Chamberlain, Ante Rebic - toţi la Beşiktaş, pentru aproximativ 11 milioane de euro; Icardi, Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Bakambu, Tete şi Zaha - toţi la Galatasaray, pentru aproximativ 20 de milioane de euro.

Conştient că va beneficia de puţine şanse de a juca în faţa unor jucători precum Yunus Akgun, Kerem Akturkoglu, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo sau Tete, Olimpiu Moruţan a decis că cel mai bine ar fi să plece.

Jurnalistul turc Deniz Biricik, corespondent beIN Sports, a anunţat că fotbalistul român a fost cedat, joi, de către Galatasaray, sub formă de împrumut, unei alte formaţii din prima ligă a Turciei - MKE Ankaraguku.

Aşadar, conform sursei citate, în acest moment mai lipseşte doar anunţul oficial al mutării.

La Ankaraguku, cei mai importanţi jucători sunt Ali Sowe - 3 milioane de euro, Riad Bajic - 1,5 milioane de euro şi Giorgi Beridze - 2 milioane de euro.

Cotat la 4,5 milioane de euro, Olimpiu Moruţan va fi cel mai valoros jucător din lotul celor de la Ankaraguku. Cu siguranţă, fotbalistul român va fi titular în startul sezonului şi, dacă va avea evoluţii bune, va fi cel mai important jucător al echipei.

Afla mai multe despre: ankaragukumorutangalatasaray 

viewscnt
Articole similare