You are here:

Schimbări majore la nivelul conducerii lui Dinamo! Vlad Iacob, revocat din postul de administrator special în urma şedinţei AGA

Schimbări majore la nivelul conducerii lui Dinamo! Vlad Iacob, revocat din postul de administrator special în urma şedinţei AGA

Fotbal intern

Comentarii

În urma voturilor din cadrul Adunării Generale a Acţionarilor de la Dinamo, s-a decis revocarea din funcţia de administrator special a lui Vlad Iacob. În locul acestuia urmează numirea lui Andrei Nicolescu.

Iniţiatorul AGA, acţionarul majoritar Red&White a votat pentru revocarea lui Vlad Iacob. Asociaţia "Peluza Cătălin Hîldan" cu 12,06% dintre acţiuni nu a fost reprezentantă în AGA, iar restul acţionarilor au votat împotrivă.

La ora 15:00, la doar o oră după încheierea AGA, Vlad Iacob a susţinut o conferinţă de presă, în sala de conferinţe a stadionului "Arcul de Triumf".

„Timp de mai bine de un an, mi-am asumat un drum dificil. Pot spune că sunt pregătit să-mi închei mandatul cu mândrie, după performanţa promovării, însă trebuie să rămân umil. 

Consider că Dinamo merită mult mai mult decât o simplă promovare şi sunt conştient că în contextul dat nu am putut să îi ofer mai mult de atât.

Eu voi continua să studiez şi să-mi perfecţionez competenţele şi sper ca în viitor să mai am ocazia să mai fac parte din conducerea acestui club”, a declarat Iacob. 

„Nu voi ataca această decizie, este opţiunea acţionarilor să recurgă la orice mijloc legal pe care îl consideră benefic pentru ei şi pentru club. Deci eu, personal, nu voi ataca această decizie” a susţinut Vlad Iacob, legat de eventuala variantă de a contesta în instanţă decizia de astăzi.

 

Afla mai multe despre: dinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare