Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

10 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man! Un club din Serie A insistă, dar Parma ţine de preţ

10 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man! Un club din Serie A insistă, dar Parma ţine de preţ

Fotbal

Comentarii

Dennis Man (24 de ani) are un început de sezon foarte bun la Parma, iar echipele din Serie A şi-au reactivat interesul pentru fotbalistul român.

La scurt timp după ce Giovanni Becali a declarat că Dennis Man ar putea pleca de la Parma în această vară, presa din Italia a dezvăluit şi numele posibiliei destinaţii.

În ultima săptămână a lunii august, probabil se va întâmpla ceva cu Dennis Man. Dacă se va întâmpla, va fi împrumutat la o echipă de Serie A.

Sunt două echipe care au nevoie de el, dar cred că se vor hotărî în ultima săptămână”, a transmis Giovanni Becali, potrivit fanatik.ro

  • 3,2 milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform transfermarkt.de.

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Joi, potrivit informaţiilor furnizate de către jurnaliştii italieni de la ”Gazzetta di Parma”, Bologna ar fi făcut o primă ofertă pentru fotbalistul român: un împrumut pentru un sezon.

Propunerea a fost cedată pe loc către şefii celor de la Parma, însă lucrurile s-ar putea schimba radical în următoarea perioadă.

Italienii anunţă că, totuşi, Parma ar fi dispusă să se desparte de Dennis Man pentru aproximativ 10 milioane de euro, bani de care Bologna dispune în acest moment.

  • 11 milioane de euro a plătit Parma celor de la FCSB pentru Dennis Man. Alte două milioane ar fi ajuns în conturile roş-albaştrilor, dacă fotbalistul ar fi îndeplinit anumite bonusuri de performanţă.

În aceste zile, Bologna îşi va vinde doi dintre cei mai importanţi jucători: Marko Arnautovic la Inter - sub formă de împrumut, cu obligativitate de transfer definitiv din vara viitoare pentru 8 milioane de euro şi dar şi pe Musa Barrow, cel care are de ales între Beşiktaş şi Torino, şi este cotat la 11 milioane de euro.

Aşadar, rămaşi fără doi jucători importanţi din ofensivă, Bologna trebuie să se replieze rapid, iar Dennis Man se află printre priorităţi.

Nu are fi exclus ca Bologna să revină cu o nouă ofertă de împrumut, aşa cum se obişnuieşte în Italia, dar cu o obligativitate de transfer definitiv din vara lui 2024, care să o mulţumească şi pe Parma, aproape de cele 10 milioane de euro solicitate.

Afla mai multe despre: bolognaparmadennis man 

viewscnt
Articole similare