Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dorinel Munteanu îşi face echipă tare ca oţelul la Galaţi! A transferat un fost jucător de la AS Monaco

OFICIAL |  Dorinel Munteanu îşi face echipă tare ca oţelul la Galaţi! A transferat un fost jucător de la AS Monaco

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi a anunţat joi, pe site-ul oficial, transferul fundaşului ivorian Jonathan Cisse.

Jonathan Cisse (26 de ani) a venit la Oţelul de la echipa israeliană Hapoel Hadera, formaţie la care a evoluat în ultimele patru sezoane. Fundaş central, Cisse a fost convocat la naţionalei U23 a Coastei de Fildeş pentru Cupa Africii pe Naţiuni U23, dar a rămas pe banca de rezerve pe întreaga durată a turneului final. Cisse a mai jucat în carieră pentru echipa secundă a clubului francez AS Monaco şi a fost aproape de un transfer la RC Lens în anul 2019.

 Dorinel Munteanu îşi face echipă tare ca oţelul la Galaţi

”Jonathan Cissé, un fotbalist cu mare potenţial al statului african Coasa de Fildeş, a devenit oţelar, el semnând un contract în acest sens, după ce a petrecut ultimii 4 ani în campionatul de elită al Israelului, Premier League, la Hapoel Hadera. Cissé, 26 de ani şi 1.95 metri înălţime, joacă pe postul de fundaş central, având dreptul ca picior de bază, şi a bifat la formaţia israeliană 106 partide, reuşind să marcheze 6 goluri.

În perioada 2016-2019, Jonathan a fost component al lui AS Monaco, jucând pentru echipa secundă a monegascilor: a prins 45 de partide şi a înscris 2 goluri. El a făcut parte şi din echipa U23 a Coastei de Fildeş, iar într-un interviu acordat cu câţiva ani în urmă, atunci când a fost aproape de a se întoarce în Franţa, la RC Lens, a afirmat că îşi doreşte să ajungă titular în prima reprezentativă a “Elefanţilor”.

Ne bucurăm să-l avem printre noi şi îi urăm succes. Bun venit, Jonathan!”, se arată în comunicatul publicat de ascotelul.ro.

Formaţia antrenată de Dorinel Munteanu are patru egaluri şi o înfrângere în cinci etape, dar trebuie menţionat faptul că roş-alb-albaştrii au dat piept cu niste echipe puternice din campionatul nostru, precum FCSB, Universitatea Craiova sau Sepsi. Oţelul a fost la un pas să spargă gheaţa, dar golul lui Nistor din meciul cu ”U” Cluj a amânat momentul primului succes pentru gălăţeni. În următoarea etapă, Oţelul se va deplasa pe terenul lui FC Botoşani, echipă ce ocupă ultimul loc în Superligă.

Partida va avea loc sâmbătă, pe 17 august, de la 17:00 şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

 
 

Afla mai multe despre: oteluldorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare