Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB! A scăpat de Becali şi a semnat cu altă echipă. Concurenţa l-a determinat să plece

OUT de la FCSB! A scăpat de Becali şi a semnat cu altă echipă. Concurenţa l-a determinat să plece

Fotbal

Comentarii

Continuă mutările în fotbalul românesc. Multe echipe încearcă să întărească compartimentele vulnerabile din prima parte a sezonului.

FCSB, în schimb, a luat o decizie importantă, care pare în avantajul jucătorului său. ”Roş-albaştrii” au observat că mijlocaşul Ovidiu Perianu (21 de ani) nu este utilizat mai deloc la Universitatea Cluj, unde era trimis să joace sub formă de împrumut, aşa că au cerut încheierea colaborării cu ”Şepcile roşii”.

Ovidiu Perianu a plecat de la U Cluj şi a ajuns în Liga 2

Ovidiu Perianu, coleg de generaţie cu Radu Drăguşin, Octavian Popescu sau Vladislav Blănuţă la Regal Sport, cu meciuri în naţionalele U20, U21 şi U23 ale României, a fost utilizat doar în trei partide de Universitatea Cluj, în prima parte: două meciuri în Superligă - 75 de minute, şi o repriză în Cupa României.

Pentru a nu mai pierde timpul la Cluj, unde nu existau promisiuni că situaţia se va ameliora, FCSB a decis să anuleze contractul de împrumut, cu acordul ardelenilor, iar fotbalistul a venit mai aproape de Bucureşti.

Mai exact, Ovidiu Perianu a fost împrumutat până în vară la Gloria Buzău, formaţie aflată pe locul 5 în Liga 2, în luptă deschisă pentru accederea în play-off şi poate chiar şi la promovare.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Ovidiu Perianu, conform transfermarkt.de

”Opinia de Buzău” anunţă că, dacă împrumutul va fi unul productiv, nu este exclus ca acesta să fie prelungit din vară. Sunt şanse mici, în contextul actual, ca Ovidiu Perianu să prindă minute la FCSB.

  • Andrei Prepeliţă este antrenorul celor de la Gloria Buzău

În ultimii doi ani, Ovidiu Perianu a bifat trei împrumuturi dinspre FCSB, la FC Botoşani, Chindia şi Universitatea Cluj, însă nu a reuşit niciodată să-şi câştige locul de titular.

Afla mai multe despre: ovidiu perianufcsbgloria buzau 

viewscnt
Articole similare