Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi a remarcat un jucător după cantonamentul Rapidului din Antalya. ”M-a surprins plăcut”

Cristiano Bergodi a remarcat un jucător după cantonamentul Rapidului din Antalya. ”M-a surprins plăcut”

Superliga

Comentarii

Rapid a revenit în ţară după stagiul de pregătire din Antalya, iar giuleştenii sunt pregătitţi pentru reluarea campionatului. Trupa lui Cristiano Bergodi a disputat trei meciuri amicale în Turcia, fără să înregistreze însă niciun succes. Cristiano Bergodi a analizat cantonamentul echipei sale şi l-a remarcat pe Albion Rrahmani, kosovarul care a revenit pe teren după o accidentare teribilă.

Rrahmani a revenit şi l-a impresionat pe Bergodi. ”M-a surprins plăcut”

În luna octombrie a anului trecut, Albion Rrahmani a fost scos cu targa de pe teren, după ce a suferit o fractură la gleznă, în meciul pe care Kosovo l-a disputat în Andorra. Atacantul Rapidului s-a operat şi a bifat în Antalya primele minute după accidentare, mai mult decât atât. a reuşit să marcheze un gol în partida amicală cu Sakaryaspor.

Kosovarul a avut un start fulminant de campionat, cu şase goluri marcate în şase meciuri, iar fanii giuleşteni l-au elogiat pentru prestaţiile sale.

"Rezultatele nu au fost aşa bune, dar e important că am terminat fără accidentări. Am văzut la treabă jucătorii noi, e normal că suferim, am făcut antrenamente intense. Sunt jucători buni cei veniţi.

Rrahmani m-a surprins plăcut, nu are frică, s-a descurcat bine, mi se pare că e revenit complet. Nu pot să vă dau primul 11, nu ştiu care dintre fotbaliştii transferaţi o să fie din primul minut cu Craiova.

Trebuie să arătăm ca o echipă care luptă pentru titlu sau locurile fruntaşe. Pentru moment, Moldovan e portarul nostru. O să vedem ce se întâmplă în zilele viitoare. Normal că pentru noi ar fi o pierdere, dar o să fim pregătiţi dacă se întâmplă ceva. Avem variante dacă pleacă", a spus Cristiano Bergodi.

 

Afla mai multe despre: rapidsuperligăalbion rrahmanicristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare