Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi fotbalişti din campionatul României au fost adversari la Cupa Africii pe Naţiuni! Meciul s-a terminat 4-2

Doi fotbalişti din campionatul României au fost adversari la Cupa Africii pe Naţiuni! Meciul s-a terminat 4-2
Comentarii

Echipa naţională din Guineea Ecuatorială a învins joi, la Abidjan, scor 4-2, echipa naţională din Guineea-Bissau, într-un meci contând pentru etapa a doua din grupa A, în cadrul Cupei Africii pe Naţiuni.

Rezultate de la Cupa Africii pe Naţiuni! Au evoluat şi doi jucători din campionatul României

Pe Stade Olympique Alassane Ouattara, a fost 1-1 la pauza meciului dintre cele două Guineei. Guineea Ecuatorială a început meciul cu doi titulari care evoluează în campionatul României: fundaşii Esteban Obiang Orozco (FC Argeş) şi Basilio Ndong (Universitatea Craiova). 

Formaţia antrenată de Juan Micha a şi deschis scorul în minutul 21, prin Emilio Nsue, însă la pauză s-a intrat cu scor egal după ce Esteban Obiang Orozco a înscris în propria poartă, în minutul 37.

Guineea Ecuatorială a revenit în avantaj în startul reprizei secunde, când a marcat Jose Miranda, în minutul 46, apoi şi-a reintrat în rol atacantul veteran Emilio Nsue. 

Acesta a majorat scorul la 3-1 în minutul 51, din centrarea „craioveanului” Ndong, iar în minutul 61 a făcut 4-1. Adversarii nu au mai putut decât să reducă din diferenţă, la golul lui Ze Turbo, din minutul 90+3. Guineea Ecuatorială s-a impus cu 4-2 şi are patru puncte în grupa A.

 

Afla mai multe despre: cupa africiirezultate cupa africii 

viewscnt
Articole similare