Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernd Storck a anunţat obiectivul lui Sepsi pentru restul sezonului! Germanul are două absenţe pentru meciul cu Poli Iaşi

Bernd Storck a anunţat obiectivul lui Sepsi pentru restul sezonului! Germanul are două absenţe pentru meciul cu Poli Iaşi

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Tehnicianul echipei Sepsi, Bernd Storck, a declarat, joi, că doi dintre jucătorii săi sunt indisponibili pentru primul meci din acest an din Superligă, cu Poli Iaşi.

Storck, înainte de meciul cu Poli Iaşi: "Toţi jucătorii, cu excepţia a doi, sunt pregătiţi"

“La mulţi ani tuturor suporterilor Sepsi OSK! Mă bucur că am revenit, vineri este primul meci oficial din noul an. Pregătirea a decurs bine în cantonamentul din Turcia. 

Toţi jucătorii, cu excepţia a doi, sunt pregătiţi pentru meci. Ninaj nu este disponibil din cauza cartonaşelor galbene, iar Alimi se confruntă cu o accidentare la genunchi. În afară de cei doi, toată lumea este aptă, jucătorii sunt într-o formă bună, lucru care s-a văzut şi în timpul cantonamentului, dar vom afla vineri, după 90 de minute. 

Rezultatul ne va da răspunsul, dar sperăm să continuăm de unde am lăsat la sfârşitul anului trecut”, a spus Storck.

El a precizat că echipa are nevoie de un start bun de an. “În general, în primele meciuri ale anului, cele două echipe nu se cunosc prea bine, dar cred că trebuie să jucăm la acelaşi nivel ca la finalul anului trecut. 

După o pauză este mai dificil pentru toată lumea, dar vom face tot posibilul pentru a obţine un rezultat cât mai bun. Obiectivul pe termen lung este să ajungem în play-off, iar pentru asta avem nevoie de un start bun de an, iar primele meciuri vor fi cruciale”.

“Sperăm ca suporterii să ne susţine aşa cum au făcut-o şi până acum, suntem foarte fericiţi că îi avem în spatele nostru, ca al 12-lea jucător. Echipa va face tot posibilul ca mâine seara să putem sărbători împreună”, a mai spus tehnicianul.

Sepsi întâlneşte echipa Poli Iaşi, vineri, pe teren propriu, de la ora 17.00, în etapa a 22-a a Superligii.

 

Afla mai multe despre: bernd storcksepsi bernd storck 

viewscnt
Articole similare