Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea anunţă oficial! Cristi Manea este la un pas de a semna: "Clauza îi asigură şansa de a pleca" | EXCLUSIV

Conducerea anunţă oficial! Cristi Manea este la un pas de a semna: "Clauza îi asigură şansa de a pleca" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Conducerea lui CFR Cluj a anunţat decizia în privinţa fundaşului dreapta Cristi Manea (26 de ani), care a ratat o bună parte a sezonului, din cauza unei accidentări. În această perioadă, apărătorul lateral are noul contract pe masă, iar decizia îi aparţine.

Cristi Manea mai are doar de semnat contractul! Ce propunere a primit

Cristi Manea a intrat în ultimele şase luni de contract, iar CFR Cluj a făcut un pas decisiv, deşi fotbalistul a suferit în acest sezon din cauza unei accidentări la genunchi. El a jucat un minut în decembrie contra lui U Cluj, după ce a absentat trei luni. 

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a transmis că acţionarul Nelu Varga i-a propus prelungirea lui Cristi Manea, iar noutatea din contract o reprezintă clauza de reziliere, care i-ar putea permite să se transfere în străinătate, atunci când va fi achitată. 

Anunţul CFR-ului vine într-o perioadă în care au apărut informaţii despre interesul lui Trabzonspor, din Turcia. 

"Lui Cristi Manea i s-a făcut. Patronul a vorbit cu el, i s-a propus oferta şi rămâne de văzut dacă îşi doreşte să continue activitatea la CFR Cluj. Variante există, există şi clauza de reziliere. El nu a avut clauză de reziliere. Exact (n.r. - i s-a propus un salariu, prelungirea şi o clauză de reziliere). 

Cum s-a întâmplat şi cu Burcă, cu jucătorii cu care s-au realizat performanţe, iar atunci când jucătorul are şansa să joace la un club care-i oferă un salariu mai mare nu ar fi corect să ne împotrivim. Clauza de reziliere, care nu e foarte mare pentru un jucător de nivelul lui, ar trebui să-i asigure şansa de a pleca, atunci când există o ofertă. 

100% ar fi lăsat să plece şi dacă nu ar fi clauza de reziliere. Nu discutăm sub această formă, cu dată limită să dea răspuns, că am avut momente frumoase cu el", a declarat Cristi Balaj, pentru Orange Sport. 

Cristi Balaj a anunţat şi decizia luată în privinţa fotbaliştilor Mario Camora şi Ciprian Deac

Cristi Manea a revenit la antrenamentele lui CFR Cluj

"Manea a fost accidentat la genunchi. Am făcut eforturi împreună, mai ales el să-l recuperăm. A fost trimis şi la Barcelona, chiar aveam nevoie de el pe teren. Cel mai important e să-şi revină din punct de vedere medical.

El face antrenament cu ceilalţi jucători, nu sunt motive de îngrijorare, dar după o perioadă atât de lungă de absenţă e greu să revii, să găseşti acel ritm, reperele. În plus este o concurenţă. Mogoş, aşa cum a fost, a fost selecţionat în echipa naţională", a mai spus preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cristi maneacristi manea cfr clujcontract cristi manea cfr clujcristi balaj 

viewscnt
Articole similare