Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Am discutat". Oferta lansată de CFR! Fotbalistul are contractul pe masă

BREAKING | "Am discutat". Oferta lansată de CFR! Fotbalistul are contractul pe masă

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a dezvăluit că a discutat şi poartă negocieri cu Cristi Manea (26 de ani) pentru prelungirea contractului scadent în vara lui 2024. Oficialul echipei din Gruia a dezvăluit discuţiile cu Manea, jucător care este dorit în continuare la echipa din Gruia.

CFR Cluj se gândeşte la viitor şi vrea să-l "asigure" pe Cristi Manea pentru sezoanele viitoare. Contractul dintre Manea şi CFR Cluj expiră în vara lui 2024, dar părţile au dat start discuţiilor pentru eventuala prelungire, conform anunţului lui Balaj.

CFR Cluj nu vrea să-l "scape" pe Cristi Manea: "Am discutat, îl dorim în continuare"

Accidentat şi aflat în recuperare în prezent, Manea a fost unul dintre fotbaliştii de bază din echipa CFR-ului în mandatele lui Dan Petrescu. Andrea Mandorlini l-a folosit şi el cât a fost apt, iar Cristi Balaj a spus că, şi dacă va prelungi, CFR Cluj îi va da drumul fundaşului dreapta în cazul unei oferte bune.

Rămân de discutat termenii contractului, pentru ca şi CFR Cluj să afle poziţia şi eventualele pretenţii ale jucătorului.

"Am discutat cu Manea despre contract (n.r. care expiră în vară). I-am spus că îl dorim în continuare, dar urmează să vedem condiţiile, care este şi dorinţa lui. Vrem să îl sprijinim şi, până la urmă, CFR Cluj este clubul care l-a propulsat la cel mai înalt nivel.

Se simte bine şi sper să găsim o înţelegere comună, să prelungim contractul. Ar fi avantajul ambelor părţi, mai ales că CFR a demonstrat că atunci când sunt oferte tentante pentru un jucător, niciodată nu ne-am opus. Manea se simte bine la Cluj, cred că ar vrea să continue", a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cristi Manea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj oferta cristi maneacfr cluj oferta prelungire cristi maneacristi manea oferta cfr clujcristi balaj oferta cristi maneafotbalcfr cluj 

viewscnt
Articole similare