Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Messi l-a cerut! Beckham aduce un fotbalist world-class: "Transfer stelar"

BREAKING | Messi l-a cerut! Beckham aduce un fotbalist world-class: "Transfer stelar"

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (36 de ani) a cerut un "transfer stelar" la Inter Miami, echipă pentru care a ales să semneze gratis în vara lui 2023. După ce l-au urmat Sergio Busquets şi Jordi Alba, Messi mai vrea lângă el un fotbalist cu care a împărţit vestiarul.

Presa din Spania a aflat că Leo Messi i-a cerut lui David Beckham, unul dintre patronii lui Inter Miami, să-l aducă în Statele Unite pe Luis Suarez (36 de ani), atacantul cu care Messi a format un cuplu letal în anii de glorie de la FC Barcelona.

Messi, cerinţă pentru Beckham: Luis Suarez, la Inter Miami!

Venirea lui Messi a adus primul trofeu din istorie pentru Inter Miami, Cupa Ligilor, iar emulaţia din jurul transferului reuşit de David Beckham şi compania a devenit şi mai mare odată ce l-au urmat Sergio Busquets şi Jordi Alba, foşti colegi la Barcelona.

Cu al optulea Balon de Aur din carieră în vitrină, Leo Messi a avut o cerinţă pentru Beckham, scriu jurnaliştii din Spania. Aducerea lui Luis Suarez, cel care în prezent evoluează pentru Gremio, în Brazilia, dar care îşi va termina contractul cu gruparea din "Ţara Cafelei".

Venirea lui Luis Suarez la Inter Miami ar completa un "careu" de vis pentru David Beckham, cu Leo Messi, Jordi Alba şi Sergio Busquets, toţi foşti fotbalişti la Barcelona.

Luis Suarez a marcat 19 goluri şi a livrat 16 pase decisive în 46 de meciuri (4.031 de minute) jucate în toate competiţiile sezonului trecut cu Gremio.

Afla mai multe despre: leo messi transfer inter miamileo messi david beckham luis suarezleo messi luis suarez inter miamiinter miami transfer luis suarez 

viewscnt
Articole similare