Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te consideri cel mai bun jucător din istorie?”. Leo Messi a răspuns fără să stea pe gânduri

”Te consideri cel mai bun jucător din istorie?”. Leo Messi a răspuns fără să stea pe gânduri
Comentarii

Lionel Messi, în vârstă de 36 de ani, a câştigat, duminică, pentru a opta oară în carieră Balonul de Aur. La feminin, câştigătoare a fost Aitana Bonmati.

Lionel Messi l-a omagiat pe Diego Maradona la gala Balonul de Aur, la care a obţinut cel mai important trofeu pentru a opta oară în carieră. El a vorbit şi despre rivalii săi şi despre cât intenţionează să mai joace.

De asemenea, întrebat dacă se consideră cel mai bun jucător din istorie, starul argentinian al lui Inter Miami a afirmat: "Nu ştiu dacă sunt cel mai bun, nu îmi pun întrebarea şi nu mă interesează. Faptul că sunt unul dintre cei mai buni este deja o onoare. Toţi copiii vor să joace fotbal şi încearcă să fie unul dintre cei mai buni".

Jucătorul de 36 de ani a fost om de bază în naţionala Argentinei, reuşind să marcheze de 7 ori şi să ofere 3 pase decisive de-a lungul Campionatului Mondial din Qatar.

Leo Messi şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Barcelona şi joacă în prezent la echipa americană Inter Miami. El a mai cucerit anterior trofeul rezervat celui mai bun fotbalist al planetei în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 şi 2021, fiind urmat de portughezul Cristiano Ronaldo, care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur (2008, 2013, 2014, 2016, 2017).

VIDEO | ”E un moment ruşinos”. Gafa incredibilă din clipul postat de Inter Miami, după ce Messi a câştigat Balonul de Aur

Afla mai multe despre: leo messimiamibalon de aur 

viewscnt
Articole similare