Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”E un moment ruşinos”. Gafa incredibilă din clipul postat de Inter Miami, după ce Messi a câştigat Balonul de Aur

VIDEO | ”E un moment ruşinos”. Gafa incredibilă din clipul postat de Inter Miami, după ce Messi a câştigat Balonul de Aur
Comentarii

Lionel Messi, în vârstă de 36 de ani, a câştigat, duminică, pentru a opta oară în carieră Balonul de Aur. La feminin, câştigătoare a fost Aitana Bonmati.

Gafa din clipul postat de Inter Miami a devenit virală după ce Leo Messi a câştigat Balonul de Aur!

Mai exact, pe trofeul folosit de cei de la Inter Miami scrie "FIFA Ballon D'or 2023" deşi FIFA nu mai acordă trofeul în colaborare cu France Football din 2015.

"E un moment ruşinos pentru echipa din MLS, mai ales având în vedere că trofeul din clip nu a mai fost folosit din 2015. În ciuda acestei erori, nimic nu poate umbri momentul.

Pentru ca momentul să fie memorabil, David Beckham, co-proprietarul lui Inter Miami, a fost cel care i-a înmânat trofeul lui Lionel Messi", au notat cei de la Goal.com.

Video:

Ce a declarat Messi:

”Vă mulţumesc mult! Înainte de toate, vreau să le mulţumesc tuturor care m-au votat. Vreau să împart premiul cu toţi coechipierii mei din naţionala Argentinei.

E un cadou pentru toţi jucătorii, pentru staff-ul Argentinei, pentru tot poporul argentinian. Îi felicit pe Haaland, pe Kylian, au avut un an incredibil, atât la nivel individual, cât şi colectiv. Haaland a câştigat totul şi nu mă îndoiesc de faptul că în următorii ani va obţine acest trofeu”, a declarat Messi.

Afla mai multe despre: messibalon de aurinter miami 

viewscnt
Articole similare