Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unde a dispărut Cristi Manea? Balaj a lămurit situaţia fundaşului de la CFR Cluj

Unde a dispărut Cristi Manea? Balaj a lămurit situaţia fundaşului de la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Manea s-a accidentat la acţiunea echipei naţionale din luna septembrie, după meciul cu Israel, scor 1-1.

Accidentarea suferită de Cristi Manea la echipa naţională este mai serioasă decât s-a crezut iniţial, după ce acesta a resimţit dureri la genunchi şi nu a putut fi folosit de Edi Iordănescu în meciul cu Kosovo de pe Arena Naţională, câştigat de tricolori cu 2-0.

CFR nu se poate baza pe el, iar Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a venit cu noi lămuriri. 

“Încă îl doare genunchiul. A reluat antrenamentele, aleargă, are greutăţi în spate când aleargă. Admirăm efortul şi ambiţia pe care o are. Încă simte şi vrem să eliminăm orice risc. Este vorba de tendon şi vindecarea trebuie să fie completă.

Este o problemă şi pentru noi, a venit accidentat de la echipa naţională. Dar, ăsta este riscul pe care şi-l asumă orice club care are jucători foarte buni, de echipa naţională. Este o mândrie pentru orice jucător să îşi reprezinte ţara, dar există şi acest risc.

(n.r. despre posibilitatea ca Mogoş să fie convocat) Se poate interpreta şi urăsc reprezentaţi ai unor cluburi care propun jucătorii sau contestă convocările. Nu îl ajutăm cu nimic pe selecţioner dacă punem presiune.

Nici pentru jucători nu este bine să se gândească la faptul că a fost convocat la presiunile clubului. Nu ştiu dacă la Hermannstadt o să-l vedem pe Manea, cu Poli Iaşi este posibil", a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cristi Manea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: maneacfr clujbalaj 

viewscnt
Articole similare