Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a rămas uimit de ultimul transfer făcut de echipa din Superligă. ”Mă mir că a venit!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a rămas uimit de ultimul transfer făcut de echipa din Superligă. ”Mă mir că a venit!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo se întăreşte serios pentru un final infernal de campionat. ”Câinii” au încheiat anul 2023 cu două victorii, însă salvarea de la retrogradare este în continuare departe. Oficialii ”câinilor” au luat atitudine şi au transferat până acum nu mai puţin de patru transferuri, iar experiţii Orange Sport au rămas plăcut surprinşi de CV-urile noilor veniţi.

Cum au evaluat Panduru şi Moldovan noii-veniţi de la Dinamo. Un jucător l-a lăsat cu gura căscată pe Pandi

Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Petru Neagu şi Eddy Gnahore sunt ultimii jucători care s-au alăturat echipei conduse de Zeljko Kopic. Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au analizat mişcările de trupe ce au avut loc la Dinamo.

Fostul jucător al Stelei a rămas surprins de faptul că Gnahore a decis să semneze cu o echipă care se luptă la retrogradare în România, după ce în prima parte a sezonului a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Ascoli, echipă ce evoluează în Serie B.

Domagoj Pavicic

Viorel Moldovan: A fost la Dinamo Zagreb, îl ştie prea bine antrenorul lui Dinamo, din câte am înţeles are calităţi foarte bune, e un număr zece, un playmaker, are calitate tehnică foarte bună, a fost un tânăr de perspectivă, a plecat de la Dinamo Zagreb la Rijeka.  E clar că antrenorul Kopic îl ştie foarte bine.

Basarab Panduru: Trebuie să fii bucuros că ai găsit un antrenor care te vrea, te bagă, te cunoaşte şi tu să pleci în vară unde vrei.

Petru Negru

Viorel Moldovan: Jucătorii care au venit din Moldova au făcut câte ceva, Damaşcan, care a plecat acum în Elveţia şi cei de la Craiova, Blănuţă, Armaş, Raţă, sunt serioşi, băieţi muncitori şi corecţi cu munca, nu au păcălit. Ştiu să sufere, au foame şi vor să demonstreze, vor să-şi facă un viitor, să fie realizaţi din punct de vedere financiar, cariera e scurtă, azi eşti mâine nu eşti. Când vii din Moldova în România este un pas înainte, alţii caută să facă pasul spre fotbalul din occident, unii reuşesc, alţii nu. Au adus seriozitate.

Eddy Gnahore

Basarab Panduru: Am crezut că e Gnohere prima dată, nu mă miram dacă voiau să-l aducă, m-am uitat mai atent şi am spus că nu e el. Ăsta e interesant, să vii de la Ascoli, să joci pe la Amiens, să te duci în China la un moment dat, să valorezi patru milioane, s-a accidentat, are două-trei operaţii la genunchi, a fost şi pe la City când era tânăr, nu ştiu. L-am văzut că joaca închizător, într-un meci. Are 11 meciuri la Ascoli, anul ăsta.

 

Afla mai multe despre: dinamosuperligăbasarab panduruviorel moldovaneddy gnahore 

viewscnt
Articole similare