Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ireal! Dinamo a refuzat doi atacanţi de la Real Madrid. ”Nicolescu mi-a zis că aici nu e trial! Vrea jucători cu CV-uri”

Ireal! Dinamo a refuzat doi atacanţi de la Real Madrid. ”Nicolescu mi-a zis că aici nu e trial! Vrea jucători cu CV-uri”

Fotbal

Comentarii

Superliga bate la uşă, însă Dinamo nu a realizat transferurile promise, de care ar avea mare nevoie, şi a intrat în criză de timp.

Până în acest moment, Dinamo a realizat doar patru transferuri: Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Petru Negru şi Eddy Gnahore, dar îşi ”permite” să refuze jucători de la Real Madrid, veniţi gratis.

Dinamo refuză jucători de la Real Madrid

Dragoş Sterpu, preşedinte DDB Spania, cel care este prieten bun cu liderul socios de la Real Madrid a reuşit să intermedieze o colaborare între Dinamo şi legendara grupare spaniolă, prin care mai mulţi jucători ai madrilenilor să vină în România.

Bineînţeles, nu poate fi vorba de jucători de la prima echipă a celor de la Real, ci de tineri jucători din Academie, cu foame de afirmare, dornici să-şi demonstreze valoarea.

Aşadar, Real Madrid s-a arătat dispusă să trimită în România doi atacanţi, pe Andres Garcia şi Samu Exposito, în vârstă de 19 şi 20 de ani, pe cheltuiala colosului spaniol. Doar că Dinamo i-a refuzat.

Emilio Butragueno a fost de acord!

Am vorbit cu Andrei Nicolescu, a zis ‘da’, mi-a trimis o scrisoare prin care solicită jucători de la Real Madrid Castilla, am vorbit cu Butragueno, am coborât la următorul nivel şi am vorbit cu Manu Fernandez, care este directorul general al Academiei Real Madrid.

Ştia ce jucători avem nevoie, atacanţi. Mi-a spus că îmi poate da doar doi jucători. Este vorba de Samu Exposito şi Andres Garcia, jucători de atac de la Real Madrid Castilla. Au 20 de ani şi 19 ani. Am vorbit cu Manu Fernandez, mi-au spus care sunt impresarii, am luat legătura cu ei.

Cheltuielile ar fi fost suportate de Real Madrid. Dinamo ar fi avut cheltuieli de cazare şi transport. Salariul ar fi fost suportat de Real pentru că era şi în interesul lor să joace. Copiii erau încântaţi de perspectiva de a evolua în prima ligă.

Andrei Nicolescu: ”Aici nu e trial!”

Înainte să plece Dinamo în cantonament, l-am sunat pe Andrei (n.r. -  Nicolescu), aveam şi acordul celor de la Real Madrid, să îi ia pe cei doi în cantonament, să se pregătească cu echipa la turci. Aveam acordul clubului. Prima reacţie a lui Nicolescu a fost: `Aici nu e trial`.

I-am spus că am vorbit cu agenţii, jucătorii vor să plece şi noi acum îi refuzăm. La care el îmi spune: `Cine i-a refuzat?`. I-am spus că el. El zicea să o mai amânăm şi să vedem în vară. I-am zis că e târziu.

Ei au simţit gustul că pot pleca, au avut portiţa asta şi acum s-a închis. Mi-a explicat (n.r. Nicolescu), faptul că nu e o situaţie normală şi nu ştiu ce. În primul rând îţi vin nişte copii educaţi de 10 ani în fotbalul uriaş. Andres Garcia a jucat în naţionalele de juniori ale Spaniei.

Dacă un jucător care ţi-a jucat de la U-15 până la U-18 nu e fotbalist… atunci nu ştiu care mai e. În ultima discuţie pe care am avut-o cu Nicolescu, mi-a spus că vrea jucători cu CV-uri. La 19 ani, jucătorii nu au CV-uri. Dar au jucat pe la Real Madrid şi pe la reprezentativele Spaniei”, a declarat Dragoş Sterpu, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: real madridandrei nicolescudinamo 

viewscnt
Articole similare