Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer după transfer la Dinamo. Are zeci de meciuri în Ligue 1 şi Serie A, iar acum a semnat în Superligă

Transfer după transfer la Dinamo. Are zeci de meciuri în Ligue 1 şi Serie A, iar acum a semnat în Superligă
Comentarii

Dinamo a anunţat şi cel de-al patrulea transfer al iernii. Cu meciuri în Ligue 1 şi Serie A, Eddy Gnahore a semnat cu echipa pregătită de Zeljko Kopic.

"Bine ai venit, Eddy Gnahoré!

Suntem pregătiţi să anunţăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului nostru, transferul mijlocaşului francez Eddy Gnahoré de la Ascoli Calcio 1898 FC SpA la Dinamo Bucureşti.

Născut în Franţa, având părinţi de origine din Coasta de Fildeş, Eddy Gnahoré (30 de ani) şi-a început cariera de profesionist în Anglia, la Birmingham City, iar la 20 de ani a făcut pasul în campionatul italian.

Carrarese, Napoli, Carpi, Crotone, Perugia, Palermo şi Ascoli (Italia), Amiens (Franţa) şi Wuhan (China) sunt echipele la care a evoluat noul mijlocaş dinamovist.

15 meciuri a jucat Eddy Gnahoré pentru Ascoli în acest sezon competiţional, 14 în Serie B şi unul în Cupa Italiei.

63 de partide are Eddy Gnahoré în Serie B, liga secundă a campionatului italian: 14 pentru Perugia, 35 pentru Palermo şi 14 pentru Ascoli. A jucat un singur meci în Serie A, în Crotone vs Bologna, în 2017.

51 jocuri şi 4 goluri a adunat Eddy Gnahoré pentru Amiens în Ligue 1, prima divizie a campionatului francez" , se arată în comunicatul lui Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamoligue 1serie a 

viewscnt
Articole similare