Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”L-ai auzit vreodată pe Guardiola să comenteze despre alţi antrenori?”. Mutu, pus la zid după disputa cu Dorinel Munteanu | EXCLUSIV

”L-ai auzit vreodată pe Guardiola să comenteze despre alţi antrenori?”. Mutu, pus la zid după disputa cu Dorinel Munteanu | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu (55 de ani) a dat o replică pe măsură după ce Adrian Mutu (45 de ani) i-a criticat metodele de antrenament.

Mutu, taxat după disputa cu Dorinel Munteanu

Deşi multe echipe din Superligă au preferat să plece în străinătate pentru cantonamentul de iarnă, Dorinel Munteanu a preferat varianta clasică: antrenament montan. Decizia a fost surprinzătoare pentru unii oameni de fotbal.

De exemplu, recent demis de la Neftchi Baku, Adrian Mutu este de părere că antrenamentele făcute de gălăţeni sub comanda lui Dorinel Munteanu nu au vreo legătură cu fotbalul actual. 

Vorbele lui Mutu l-au scos din sărite pe Dorinel Munteanu, care a ieşit la atac şi l-a curentat pe ”Briliant”.

Basarab Panduru şi Silviu Tudor Samuilă au avut păreri contradictorii legat de acest subiect. 

Basarab Panduru: ”E părerea lui (n.r. Adi Mutu), cu ce a greşit că a fost întrebat şi a zis? El a fost întrebat, sunt mulţi oameni care nu au antrenat niciodată şi au comentat. Nu înseamnă că trebuie să faci ceva ca să poţi comenta” 

Silviu Tudor Samuilă: ”Eu sunt de acord cu Dorinel Munteanu că e lipsă de colegialitate că vii să spui ceva despre antrenamentele altuia. L-ai auzit vreodată pe Guardiola despre metodele altora? Au fost întrebat toţi, dar refuză să comenteze”

Basarab Panduru: ”Eu îţi zic eu că fără pregătirea asta erau ultimii”

Silviu Tudor Samuilă: ”Dacă Dorinel are rezultate şi se va salva fără probleme de la retrogradare, eu sunt curios dacă cineva o să vină să zică că a făcut o treabă super ok”. 

Oţelul Galaţi ocupă locul 11 în clasamentul Superligii, cu 26 de de puncte, la patru puncte în spatele Farului Constanţa, care ocupă ultimul loc în playoff.

MM Stoica, despre antrenamentele lui Dorinel Munteanu:

„Mamă-mamă! Asta e ireal! E ireal. Bine, au avut rezultate, au jucat bine... Dar e ireal! Eu mă mir... Senzaţional! Când am văzut un aşa antrenament la noi? Când mergeam la Forban. Din 2004. Dar acolo era zăpadă, adevărat. Nu era foarte mare. Nu trecea niciodată de piept (n.r- râde). Nu ştiai dacă Florentin Dumitru era la antrenament.

Asta e senzaţional... Am auzit multe variante. Nu ştiu daca e ok, dacă nu e ok... Fotbalul se joacă pe verde, pe plat. Ţine chestia asta să poţi să alergi? Ţine? Am mai văzut asta cu alergatul pe pante când eram la juniori.

Arta lui Dorinel e că a făcut o echipă bună fără fotbalişti. Dacă nu-i vezi în trening, nu ştii că sunt fotbalişti. Munteanu zice că vrea două milioane pe Cisotti, dar nu dă nimeni...”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Povestea fotbalistului român născut în Argentina! Cum au ajuns părinţii atacantului în ţara lui Messi: ”Nu au dus-o prea bine” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adi mutudorinel munteanubasarab panduruoţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare