Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în Liga 1. Se vinde un club de mare tradiţie. Vin investiţii uriaşe pentru lupta la titlu

ŞOC total în Liga 1. Se vinde un club de mare tradiţie. Vin investiţii uriaşe pentru lupta la titlugalerie foto

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti este aproape de a intra într-o nouă eră. Turcii care negociază cumpărarea clubului sunt dispuşi să investească sume serioase pentru ca echipa să lupte la titlu în sezoanele următoare.

Ploieştenii au susţinut un stagiu de pregătire în Antalya, iar la întoarcerea din cantonament, oficialii Petrolului au aflat despre interesul unui grup de investitori din Turcia în privinţa cumpărării clubului.

În frunte cu Serhan Çetinsaya, grupul este în negocieri avansate cu reprezentanţii ploieştenilor, conform presei locale. 

"Nu mai putem ascunde că sunt discuţii, nu vă pot spune în acest moment cât sunt de avansate aceste discuţii. Suntem deschişi, ei sunt deschişi.

Ca să fim optimişti, sunt şanse peste 50%, sper ca în aceste zile să putem spune mai multe" , a declarat preşedintele Petrolului, Claudiu Tudor.

Turcii au şi asistat la ultima partidă de pregătire disputată de Petrolul în cantonamentul din Antalya.

Grupul de investitori care a negociat, în toamna anului trecut, cumpărarea Universităţii Cluj este condus de tânărul om de afaceri Serhan Çetinsaya (32 de ani). Acesta a demisionat în vară din funcţia de vicepreşedinte al clubului Beşiktaş Istanbul, în urma transferului ratat al lui Sergio Ramos la echipa din Turcia.

Serhan Çetinkaya, a cărui familie este originară din Kayseri, s-a născut la Istanbul în 1990, şi-a terminat studiile liceale în Elveţia, apoi s-a mutat în SUA, unde a studiat la Palm Beach State College şi la Universitatea Internaţională din Florida.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare