Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă la Australian Open. Favorita numărul 6 a turneului, eliminată de o rusoaică de doar 16 ani

Surpriză uriaşă la Australian Open. Favorita numărul 6 a turneului, eliminată de o rusoaică de doar 16 ani

Tenis

Comentarii

Sportiva din Tunisia, Ons Jabeur, cap de serie numărul 6, a fost eliminată cu 6-0 6-2 în turul 2 al Australian Open, de adolescenta rusă Mirra Andreeva, în vârstă de 16 ani.

Meciul a dura doar 54 de minute.

Aflată la a patra apariţie pe tabloul principal al unui turneu de grand slam de la debutul său la Roland Garros, anul trecut, şi la a doua apariţie pe Rod Laver Arena (anul trecut a pierdut finala de junioare!), Andreeva a dat dovadă de o maturitate uimitoare, ridicându-şi nivelul de joc şi desprinzându-se definitiv, fără a fi cuprinsă de presiunea unei prime victorii în faţa unei jucătoare din Top 10.

Jabeur este a doua jucătoare din Top 10 care este eliminată devreme de la Australian Open, după cehoaica Marketa Vondrousova, numărul 7 mondial.

Andreeva, aflată deja în top 50 (locul 47) la vârsta de 16 ani, o va înfrunta fie pe franţuzoaica Diane Parry (locul 72) fie pe o altă rusoaică, Kamilla Rakhimova (locul 90), pentru un loc în optimi.

Dintre favorite, a fost eliminată miercuri şi sportiva din Canada Leylah Fernandez, cap de serie 32, scor 5-7, 4-6 cu americanca Alycia Parks.

Tot miercuri, daneza Caroline Wozniacki a pierdut în faţa Mariei Timofeeva (Rusia), locul 170 WTA), scor 6-1, 4-6, 1-6.

Afla mai multe despre: australian open 

viewscnt
Articole similare