Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Manea pregăteşte o nouă BOMBĂ! ”Este incredibil”. Antrenorii de la AS Roma, lăsaţi mască de jucătorul român | EXCLUSIV

Florin Manea pregăteşte o nouă BOMBĂ! ”Este incredibil”. Antrenorii de la AS Roma, lăsaţi mască de jucătorul român | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Florin Manea (43 de ani) este cel mai în vogă impresar român al momentului, după ce a reuşit să-l transfere pe Radu Drăguşin (21 de ani) la Tottenham Hotspur, de la Genoa, pentru 25.000.000 de euro + 5.000.000 de euro bonusuri de performanţă.

Agentul să bucură acum de un grad mărit de notorietatea, dar şi de încredere. Faptul că a reuşit să-şi îndeplinească toate promisiunile, i-au făcut şi pe alţi oameni din fotbal să se gândească cu speranţă un viitor sub coordonarea sa.

Antrenorii de la Roma, după ce l-au văzut pe Ianis Dobrescu: ”Este incredibil!”

Recent, pe baza relaţiilor sale cu fotbalul italian, Florin Manea l-a dus la AS Roma pe atacantul român Ianis Dobrescu, de doar 16 ani, legitimat la CSM Deva, liderul Seriei a 7-a din Liga 3.

Ianis a susţinut, recent, probe şi la Genoa, însă AS Roma a intervenit şi fotbalistul pare mai tentat să meargă în capitala Italiei.

  • La doar 16 ani, Ianis Dobrescu are o înălţime de 1,87 m.

Tatăl tânărului fotbalist, Gil Dobrescu, cel care deţine o şcoală de fotbal la Deva, care îi poartă numele, a declarat că este dispus să se mute în Italia, dacă fiul său va semna cu AS Roma.

Gil Dobrescu a afirmat că antrenorii celor de la AS Roma au fost impresionaţi de calităţile fiului său, însă nu ţine de el ca mutarea să se realizeze în această perioadă. 

Cu domnul Florin Manea am semnat contractul încă de acum cinci ani. Eu consider că este cel mai valoros impresar din fotbalul românesc. Care dă dovadă de foarte multă seriozitate şi are şi foarte multe relaţii.

Pe domnul Manea l-am văzut prima dată într-o emisiune de televiziune. Mi-a plăcut discursul dânsului, am văzut cu ce jucători are contracte şi aşa m-am decis ca băiatul meu să fie impresariat de dânsul. Sunt ferm convins că am făcut cea mai bună alegere.

Puştiul meu are 16 ani. Într-adevăr, a dat o probă la AS Roma. Cei de acolo au fost foarte încântaţi. După ce l-au văzut au zis doar atât: `Este incredibil`.

Este un jucător polivalent. Nu are un post stabilit foarte clar.  Loveşte mingea foarte bine şi cu stângul, şi cu dreptul. Mai multe amănunte despre această legătură cu AS Roma nu vă pot oferi în acest moment.

Totuşi, dacă va fi ca el să semneze cu gruparea italiană eu sunt gata să mă mut cu el în Italia, pentru a-i fi alături. În cazul în care Ianis va ajunge un jucător de top - dar până atunci e foarte mult de muncă - şi va fi chemat la unul dintre loturile României, cu siguranţă că va veni negreşit.

Nu voi accepta niciodată ca băiatul meu să joace pentru o altă ţară”, a declarat Gil Dobrescu, pentru Orange Sport.

Material realizat de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: ianis dobrescuas romaflorin manea 

viewscnt
Articole similare