Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Da, m-am înţeles!". FCSB i-a pus contractul în faţă şi nici n-a stat pe gânduri: "Vreau să-i mulţumesc patronului"

ULTIMA ORĂ | "Da, m-am înţeles!". FCSB i-a pus contractul în faţă şi nici n-a stat pe gânduri: "Vreau să-i mulţumesc patronului"

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut şi, poate, ultima mutare în această perioadă de mercato, care îl vizează pe Valentin Creţu (35 de ani). Fundaşul dreapta şi-a pus semnătura pe un nou contract cu echipa, după ce înţelegerea anterioară expirase deja la finalul lui decembrie 2023.

Valentin Creţu a confirmat faptul că a semnat un nou contract cu FCSB, valabil cel mai probabil până în vara lui 2024, şi i-a mulţumit lui Gigi Becali pentru şansa pe care i-a acordat-o, acum când echipa pare favorită să câştige titlul după 9 ani de aşteptare.

Valentin Creţu şi-a prelungit contractul cu FCSB: "Da, m-am înţeles cu clubul"

Rămas fără contract la finalul lui 2023, Valentin Creţu a fost, totuşi, luat de FCSB în cantonamentul din Antalya, unde a şi jucat în singurul meci de pregătire al "roş-albaştrilor", 3-1 cu LASK Linz. Fundaşului dreapta i-a fost oferit o nouă înţelegere, pe termen scurt.

Creţu a spus că nu-şi dorea să plece acum când echipa este în fruntea clasamentului şi are şanse mari să întreurpă seria neagră fără titlu cucerit în Superliga României.

"Da, m-am înţeles cu clubul, pe calea aceasta vreau să-i mulţumesc şi patronului pentru şansa acordată pentru că îmi doream din tot sufletul să rămân alături de colegi, am muncit patru ani şi jumătate şi îmi doream ca acum când suntem mai aproape ca niciodată să câştigăm campionatul să nu plec.

Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine, staff-ului, şi domnului MM Stoica, el cred că m-a ajutat cel mai mult şi îi mulţumesc din tot sufletul, celor care au fost lângă mine şi mă bucură şi suporterii pentru că am primit atâtea mesaje, mulţi antrenori am văzut că au vorbit frumos despre mine, le mulţumesc din tot sufletul meu. Pentru mine contează foarte mult, chiar le mulţumesc tuturor celor care au avut un gând pozitiv asupra mea", a spus Valentin Creţu, conform ProSport.

În plus, Creţu a mai declarat că mereu a dat tot ce a avut mai bun pentru a ajuta FCSB, iar "Gigi Becali ştie": "M-am dăruit tot timpul când a apelat la mine, am dat tot ce am avut mai bun şi m-am pregătit mereu, am fost un băiat de caracter şi când a fost nevoie de mine am dat tot ce a fost mai bun ca să-mi ajut colegii şi echipa", a mai spus Valentin Creţu.

Valentin Creţu joacă din 2019 la FCSB, când a fost transferat de la Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: fcsbcontractvalentin cretusuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare