Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acord". Jose Mourinho, mutare-fulger: şi-a găsit echipă! | BREAKING NEWS

"Acord". Jose Mourinho, mutare-fulger: şi-a găsit echipă! | BREAKING NEWS
Comentarii

Dat afară de AS Roma, Jose Mourinho (60 de ani) şi-a găsit repede echipă după ce a fost îndepărtat de pe banca formaţiei din capitala Italeii. "Specialul" a ajuns deja la un acord cu viitoarea echipă, după ce a discutat cu şefii la doar câteva zile de când a fost anunţată oficial despărţirea de AS Roma.

Jose Mourinho este gata să lase Europa pentru fotbalul din zona Golfului Persic, după ce mandatul de la AS Roma s-a terminat aşa cum nu şi-ar fi dorit antrenorul portughez. La doar câteva zile de când a fost dat afară, Mourinho a fost contactat de şefii unui club din Arabia Saudită şi şi-a dat acordul să semneze.

"Specialul" Mourinho, "acord verbal" cu o nouă echipă, după ce a fost dat afară de AS Roma

Presa din Spania, care citează informaţii ale jurnalistului arab Asharq Al-Awsat, susţine că Jose Mourinho şi-a găsit deja altă echipă, după ce a fost dat afară de AS Roma. Antrenorul portughez urmează să plece din Europa şi să pregătească o echipă din Arabia Saudită.

Este vorba despre Al Shabab, fosta echipă a lui Marius Şumudică. A existat deja o discuţie pe Zoom între Jose Mourinho şi Dominico Tite, directorul sportiv al lui Al Shabab, în urma căreia s-a ajuns la un acord verbal pentru "Specialul" să preia banca tehnică a echipei saudite.

Mai mult, se pare că oficialii lui Al Shabab i-au prezentat la Jose Mourinho o schiţă cu posibile transferuri care să întărească echipa pentru sezonul viitor, după ce Al Hilal, Al Nassr sau Al Ahli au adus jucători cu nume important din Europa.

Jose Mourinho are un CV impresionant: două Ligi ale Campionilor, trei titluri cu Chelsea, o triplcă istorică pe banca lui Inter, titlul cu Real Madrid, două Europa League şi o Conference League! "Specialul" este singurul antrenor din istorie care a câştigat toate cele trei mari trofee continentale.

 

Afla mai multe despre: jose mourinho echipajose mourinho acordjose mourinho acord al shababjose mourinho as romajose mourinho al shababjose mourinho arabia saudita 

viewscnt
Articole similare