Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare antrenor sare în apărarea lui Mourinho, după ce portughezul a plecat cu scandal de la Roma: "Patronii americani n-au sensibilitate, la ei contează doar business"

Un fost mare antrenor sare în apărarea lui Mourinho, după ce portughezul a plecat cu scandal de la Roma: "Patronii americani n-au sensibilitate, la ei contează doar business"
Comentarii

Fabio Capello, fost antrenor al echipei AS Roma, i-a criticat pe proprietarii clubului după demiterea lui Jose Mourinho, informează site-ul Football 365.

Dan şi Ryan Friedkin, patronii grupării din capitala Italiei, au anunţat marţi concedierea lui Jose Mourinho. Acesta pregătea echipa din mai 2021, iar un an mai târziu a câştigat Conference League, urmând ca în sezonul trecut să piardă finala Europa League.

Mourinho a fost înlocuit de un fost căpitan al Romei, Daniele De Rossi, care până acum a avut doar o experienţă de trei luni ca antrenor principal la modesta SPAL Ferrara.

Într-o intervenţie pentru Sky Italia, Capello s-a arătat şocat de demiterea portughezului: "În ceea ce îl priveşte pe Mourinho, mi se pare că aceşti proprietari americani au un mod de a gestiona situaţiile fără respect pentru cei care lucrează cu ei. Să ne amintim cum (Paolo) Maldini a fost concediat de Milan, iar acum Mourinho... La ei nu există sensibilitate, există doar business. Eu cred în ceva diferit, trebuie să-i respecţi pe cei care lucrează cu tine, iar unele lucruri trebuie comunicate într-un alt mod".

Capello i-a urat succes lui De Rossi, fostul său jucător.

"Este un salt mare pentru Daniele... Preia o echipă care are dificultăţi, mai ales în ce priveşte numărul de jucători. Dar este o oportunitate pentru el... L-am debutat într-un meci din Cupa Italiei cu Triestina. Va trebui să arate de ce este capabil, cunoscând bine atmosfera de la Roma. A fost foarte bun pe teren, acum vom vedea ce va face pe bancă. Acum începe partea grea, trebuie să înţeleagă echipa şi jucătorii, să-i stimuleze şi să-i facă să înţeleagă că sunt o adevărată echipă", a spus Capello.

Afla mai multe despre: mourinho 

viewscnt
Articole similare