Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-am dat hârtie!". Gigi Becali îl vrea OUT şi face tot posibilul să scape de el, dar i-a fixat preţul: "Cer atât. Vezi care-i diferenţa?" | EXCLUSIV

"I-am dat hârtie!". Gigi Becali îl vrea OUT şi face tot posibilul să scape de el, dar i-a fixat preţul: "Cer atât. Vezi care-i diferenţa?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Gigi Becali a vorbit despre situaţia fotbaliştilor de care vrea să scape. Printre aceştia se numără şi Andrea Compagno (27 de ani), atacantul care în sezonul trecut a fost golgheterul echipei şi al cărui transfer a costat 1,5 milioane de euro.

Andrea Compagno nu este pe placul lui Gigi Becali, care îşi doreşte un alt tip de atacant la FCSB, astfel că italianului i se face vânt de la echipă. Omul de afaceri din Pipera face tot posibilul să scape de atacantul pe care îl vrea OUT din echipă.

Gigi Becali: "Pe Compagno cer 400.000 de euro. I-am dat hârtie să plece, crezi că mă interesează de el?"

Prestaţiile lui Andrea Compagno nu l-au mulţumit pe Gigi Becali, care a redus drastic preţul de transfer al italianului pe care a plătit 1,5 milioane de euro ca să-l cumpere de la FCU Craiova 1948. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că Andrea Compagno a primit o hârtie prin care orice echipă care plăteşte 400.000 de euro îl poate lua de la FCSB.

Un alt tip de atacant, mai mobil şi mai combinativ, este căutat la FCSB: "I-am dat hârtie, pentru 400.000 de euro. Nu ştiu, să vedem, crezi că mă interesează de Compagno? (...) Pe el cer 400.000, deci vezi care e diferenţa între el, Ganea şi Djokovic? A costat, da, dar nu e ce vreau eu. Vreau altceva!", a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la Orange Sport.

Andrea Compagno a jucat 1286 de minute în 22 de meciuri din toate competiţiile la FCSB, timp în care a înscris de patru ori.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaliandrea compagnohartietransferpretsuperliga 

viewscnt
Articole similare