Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kylian Mbappe, declaraţii controversate: „Merit banii pe care îi câştig! Aşa funcţionează lumea, nu i-am furat de la nimeni”

Kylian Mbappe, declaraţii controversate: „Merit banii pe care îi câştig! Aşa funcţionează lumea, nu i-am furat de la nimeni”

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe, superstarul lui PSG, are unul dintre cele mai mari salarii din lume.

Kylian Mbappe a oferit câteva declaraţii interesante legate de salariul pe care îl câştigă PSG

Nasser Al-Khelaifi i-a majorat constant salariul pentru a se asigura că francezul rămâne la Paris şi nu pleacă la Real Madrid. Când a fost întrebat despre acest subiect, Mbappe a evitat să ofere un răspuns clar în privinţa sumei pe care o câştigă, dar a evidenţiat faptul că merită toţi banii, având în vedere performanţele pe care le oferă.

„Adevărul este că nu ştiu exact…La 12 ani am crezut şi eu că sunt prea mulţi bani în fotbal. Merit banii pe care îi câştig. Nu i-am furat de la nimeni. Aşa funcţionează lumea!

Nu există nicio vină sau ruşine. Dacă am fi putut accepta 10.000 de milioane, am fi făcut-o pentru că există un sistem care permite acest lucru”, a declarat Kylian Mbappe, potrivit Marca.

  • Kylian Mbappe este cotat la 180 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com

Mbappe semnează, dar nu cu Real Madrid. Starul francez vrea să plece din Europa: "Intrăm într-o nouă eră"

Starul francez Kylian Mbappe, legitimat la Paris Saint-Germain, nu a exclus o posibilă plecare a sa la un club din afara Europei, în viitor, călcând astfel pe urmele altor mari vedete, precum argentinianul Lionel Messi şi brazilianul Neymar, foştii săi coechipieri.

"Mulţi jucători mari, care au marcat istoria fotbalului, au părăsit Europa în vară, intrăm într-o nouă eră. Face parte din ciclul acestui sport şi, la un moment dat, va trebui să plec şi eu. Nu sunt îngrijorat de aceste schimbări. Mă gândesc doar să-mi continui cariera şi să-mi urmez propriul drum", a declarat Mbappe într-un interviu publicat de revista GQ.

Căpitanul selecţionatei Franţei s-a referit şi la posibilitatea de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris, din vara acestui an, cu echipa ţării sale.

"Am ajuns la un punct în viaţa mea, în cariera mea în care nu mai vreau să forţez lucrurile. Dacă mă întrebaţi, mi-ar plăcea să merg la JO 2024, dar dacă nu se poate, voi înţelege. Pentru orice sportiv, Jocurile sunt o ocazie specială. Îmi doream deja să merg la Tokyo, pentru că vreau să câştig totul şi să-mi trec numele în istoria echipei Franţei ca jucător important", a spus el.

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgbani 

viewscnt
Articole similare