Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Manea s-a abţinut cu greu: „Drăguşin va ajunge la...Nu mai pronunţ numele, gata!” | EXCLUSIV

Florin Manea s-a abţinut cu greu: „Drăguşin va ajunge la...Nu mai pronunţ numele, gata!” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Florin Manea a oferit noi detalii despre situaţia lui Radu Drăguşin de la Tottenham.

Florin Manea s-a ferit să o mai pronunţe pe Real Madrid, dar are mare încredere în Radu Drăguşin

Impresarul susţine că fundaşul s-a adaptat deja excelent la Tottenham şi îl vede în continuare la Real Madrid în viitor.

„E doar meritul lui Radu. Eu am 5% maximum, în rest e munca lui, sacrificiile făcute de el. Visul lui de la 15 ani, de când ne-am cunoscut, şi e doar un început de drum spre o carieră măreaţă, fulminantă. Din 2018, de când l-am cunoscut, am spus că va ajunge la Tottenham. El va ajunge la (n.r. - Real Madrid)... Nu vreau să mai pronunţ numele, că iar...

Momentan e la Tottenham, avem contract pe şase ani şi jumătate, fanii pot sta liniştiţi. Satisfăcut sunt doar când îl voi vedea că joacă meci de meci. Nu se mulţumeşte doar să fie îmbrăcat cu tricoul lui Tottenham să facă cinci, şase duşuri pe acolo, iar pentru asta va face tot ce ţine de el să reuşească. Sunt convins că va juca titular”, a declarat Florin Manea.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Oamenii l-au recunoscut pe Radu Drăguşin într-un restaurant din Londra. Ce s-a întâmplat la doar câteva zile de la transfer

La câteva zile de la sosirea în Londra, fotbalistul a luat cina cu Florin Manea, iar cei din restaurant l-au recunoscut pe Radu Drăguşin. 

"Sunt sigur că se va impune, sper să o facă repede, trebuie să-i dăm timp să se acomodeze, limba o vorbeşte. Am ieşit cu el la un restaurant, l-am scos eu, că el stă în afara Londrei, face o oră şi jumătate până la mine, că eu stau în centru. 

Am ieşit, lumea îl recunoaşte deja, am făcut poze pe acolo cu fanii, cu cei de la un restaurant chinezesc. Toţi cei din restaurant au vrut să facă poze cu el, indiferent că era cu glugă, cu asta, dar l-au recunoscut", a declarat Florin Manea. 

Afla mai multe despre: radu dragusinflorin maneatottenhamreal madrid 

viewscnt
Articole similare