Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Horaţiu Moldovan, transfer mai sus în La Liga! Gigantul îi ia faţa lui Betis

BREAKING NEWS | Horaţiu Moldovan, transfer mai sus în La Liga! Gigantul îi ia faţa lui Betis

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan este din ce în ce mai aproape de plecarea de la Rapid.

Horaţiu Moldovan, aproape de transferul carierei! Portarul de la Rapid poate ajunge în La Liga

Deşi Real Betis se afla în pole position pentru semnarea goalkeeper-ului de la Rapid, iată că un club şi mai mare din La Liga se interesează de serviciile internaţionalului român. Este vorba despre Atletico Madrid, ocupanta locului 5 actualmente în La Liga.

Din informaţiile Orange Sport, gruparea condusă de Diego Simeone l-a contactat deja pe Horaţiu Moldovan în noaptea de joi spre vineri, iar astăzi se aşteaptă achitarea clauzei de reziliere. 800.000 de euro este suma pe care Atletico va trebui să o plătească pentru a-l putea aduce pe portarul naţionalei.

„Da, este adevărat! Aşteptăm astăzi notificarea oficială de la Atletico pentru Rapid”, au transmis surse pentru Orange Sport.

Jan Oblak şi Ivo Grbic sunt ceilalţi goalkeeperi de pe „Wanda Metropolitano”, iar concurenţa va fi una foarte dură pentru Moldovan, în cazul în care transferul la Atletico se va concretiza.

  • 2,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Constantin Zotta îl pune în gardă pe Horaţiu Moldovan: "Există şansa să nu fie titular şi lucrurile sunt puţin complicate pentru EURO"

Constantin Zotta a avertizat şi a vorbit despre pericolul care vine odată cu transferul lui Horaţiu Moldovan departe de Rapid, datorită clauzei accesibile de reziliere pe care o are goalkeeperul, de doar 800.000 de euro, în contractul pe care l-a semnat cu "alb-vişiniii".

Cu Campionatul European din Germania la orizont, Horaţiu Moldovan ar putea ieşi din poarta naţionalei lui Edi Iordănescu după ce a dus toată campania de calificare ca titular. Asta dacă nu va apăra la echipa care îl va cumpăra de la Rapid, crede Constantin Zotta.

"Va pleca sută la sută, acum sau la vară. El va plecat, sută la sută, pe 800.000 de euro. Eu mi-aş dori să nu plece, măcar până la vară. Dacă el va juca, sigur va fi titularul naţionalei la EURO, deja alta va fi cota lui acolo. Dacă el va pleca acum, există şi şansa să nu fie titular şi lucrurile sunt puţin complicate la EURO", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanrapidatletico madrid 

viewscnt
Articole similare