Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire în Premier League pentru jucătorul care a pariat de peste 200 de ori, inclusiv pe înfrângerea echipei sale

Revenire în Premier League pentru jucătorul care a pariat de peste 200 de ori, inclusiv pe înfrângerea echipei sale

Premier League

Comentarii

Ivan Toney (27 de ani), atacantul englez cotat la peste 35 de milioane de euro de la Brentford este aproape să-şi facă revenirea în tricoul "albinelor".

Toney a fost suspendat pe data de 17 mai 2023 pentru încălcarea repetată a regulilor FA legate de pariuri sportive. Englezul ar fi pariat pe 126 de meciuri în competiţii în care juca, de 29 de ori pe meciurile echipelor sale şi de 13 ori că echipa sa va pierde, în partide în care nu a jucat.

Federaţia de Fotbal din Anglia a decis că Ivan Toney nu a aranjat rezultate. Toney a primit o suspendare iniţială de 15 luni care a fost redusă la 11, ulterior opt luni. Pe 17 ianuarie 2024, suspendarea lui Ivan Toney a expirat, iar acesta are drept de joc.

Anunţul antrenorului de la Brentford, Thomas Frank

Antrenorul echipei din Premier League, Thomas Frank a anunţat că are intenţia de a îl titulariza pe Toney în următoarea partidă a "albinelor", un duel pe teren propriu cu Nottinham Forest, în campionat, programat pe data de 20 ianuarie, de la ora 19:30.

"Ivan Toney va juca şi mâine va fi şi căpitanul nostru. Este ca un băieţel de opt ani care vrea doar să joace... bucurie pură de a juca fotbal", a declarat Thomas Frank, la o conferinţă de presă.

Pe parcursul perioadei de inactivitate, Toney a atras interesul unor echipe precum Newcastle şi Arsenal, care s-au gândit să le propună celor de la Brentford oferte de peste 80 de milioane de euro.

  • Toney este cotat la 35.000.000 de euro, conform transfermarkt.com 

Cota sa de piaţă a fost de 50.000.000 de euro, înainte de primirea suspendării. Toney a fost golgheterul echipei timp de două sezoane la rând, în Premier League.

În sezonul 2021-2022, Toney a marcat 12 goluri în 33 de partide. În ultimul său sezon înainte de suspendare, englezul a marcat 20 de goluri în 33 de meciuri.

 

Afla mai multe despre: premier leaguebrentfordivan toneythomas frank 

viewscnt
Articole similare