Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru pentru englezul care abia a debutat în naţională! Starul lui Brentford a fost suspendat pentru opt luni din cauza pariurilor ilegale

Dezastru pentru englezul care abia a debutat în naţională! Starul lui Brentford a fost suspendat pentru opt luni din cauza pariurilor ilegale

Premier League

Comentarii

Atacantul central de la Brentford, Ivan Toney, a primit miercuri o suspendare de opt luni pentru pariuri ilegale care au avut loc între 2017 şi 2021.

Ivan Toney, starul lui Brentford, a fost suspendat pentru opt luni din cauza pariurilor ilegale

Ivan Toney (27 de ani) a fost implicat într-un dosar ilegal de pariuri sportive între 2017 şi 2021. Sancţiunea venită din partea unei Comisii Regulatorii a Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) a fost clară: opt luni de suspendare din orice activitate legată de fotbal, precum şi o amendă de 50.000 de lire sterline.

Ivan Toney era unul din golgheterii din Premier League, înscriind 20 de goluri în 33 de apariţii şi fiind clasat pe locul al treilea în ierarhia marcatorilor din campionatul Angliei.

În martie 2023, Toney a debutat pentru echipa naţională a Angliei, iar în Premier League a purtat banderola de căpitan al echipei sale, Brentford FC, pentru câteva meciuri.

Clubul a publicat pe site-ul oficial un comunicat în care anunţă că a luat notă de suspendare şi că oficialii grupării vor stabili în scurt timp paşii pe care clubul îi va parcurge în continuare.

Afla mai multe despre: ivan toney 

viewscnt
Articole similare