Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, pus pe treabă la CFR! Prima schimbare majoră după ce a ajuns în Gruia | EXCLUSIV

Mutu, pus pe treabă la CFR! Prima schimbare majoră după ce a ajuns în Gruia | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul Adrian Mutu, care a preluat conducerea echipei CFR Cluj, a declarat, miercuri, că obiectivul echipei clujene este, de mai mulţi ani, câştigarea titlului.

Mutu, pus pe treabă la CFR. Prima schimbare după ce a ajuns în Gruia

Clubul CFR Cluj a anunţat, miercuri, că noul antrenor al echipei clujene este Adrian Mutu.

Adi Mutu a precizat că a sosit momentul să îşi folosească toate cunoştinţele acumulate ca jucător şi ca antrenor în slujba celei mai titrate echipe. 

După instalare lui Mutu în Ardeal, Basarab Panduru este de părere că fostul mare fotbalist va schimba sistemul în Gruia! Motivul? În perioada petrecută de Mandorlini pe banca formaţiei din Gruia, ardelenii au evoluat constant într-un sistem cu trei fundaşi centrali, care a părut în mai multe partide să-i dezavantajeze. Motiv pentru care Panduru crede că Mutu va schimba sistmeul.

În perioadele petrecute la Rapid şi Neftchi Baku, „Briliantul” a alternat între două module diferite: 4-3-3 şi 4-2-3-1.

”Eu zic că schimbă sistemul. Şi aici ai avea cu Ajeti, cu Ilie, Krasic, dacă te omori după Kresic. Dar crezi că merge în 4? Eu cred că pe Ilie e greu să îl scoţi, pare că poate să facă ceva. Mai degrabă pe Kresic.

Petrescu nu îl interesa. Te intreba: <<Vrei titlul? Atunci lasă-mă să iau titlul>>. Poate şi Mutu are acordul: <<Fă ce vrei, nu mă interesează! Joacă cu cine vrei dar dă-mi ceva! Obiectivul!>>”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

  • Adi Mutu a antrenat ultima dată echipa Neftci Baku.

CFR Cluj s-a despărţit de tehnicianul Andrea Mandorlini. Meciul de debut al lui Mutu la CFR Cluj va fi cel cu FC Voluntari, programat pe 29 ianuarie, de la ora 20:00.

FCSB s-a impus cu 4-0 în meciul cu UTA şi este pe primul loc în Superligă, cu 47 de puncte, la 11 puncte de echipele clasate pe locurile doi şi trei, CFR Cluj şi Rapid. 

”Ne auzim des la telefon”. Adi Mutu a păstrat legătură cu Horaţiu Moldovan! Ce i-a transmis după transferul la Atletico Madrid

Afla mai multe despre: mutucfrmandorlini 

viewscnt
Articole similare