Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne auzim des la telefon”. Adi Mutu a păstrat legătură cu Horaţiu Moldovan! Ce i-a transmis după transferul la Atletico Madrid

 ”Ne auzim des la telefon”. Adi Mutu a păstrat legătură cu Horaţiu Moldovan! Ce i-a transmis după transferul la Atletico Madrid
Comentarii

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial la Atletico de Madrid.

Mutu, prima reacţie după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid 

Horaţiu Moldovan (26 de ani) este noul jucător al celor de la Atletico Madrid. 

Echipa antrenată de ”Cholo” Simeone a decis să îi activeze clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro şi să îl transfere de la Rapid. 

Adi Mutu, fostul său antrenor de la Rapid, a avut doar cuvinte de laudă pentru portarul României. 

  • La Rapid, Adi Mutu l-a folosit pe 47 de meciuri.

”Mă bucur foarte mult, nu se aştepta nimeni. Este o echipă mare, nu ajungi uşor la Atletico Madrid. Ştiu evoluţia lui de când am lucrat împreună la U21, apoi la Rapid şi aşa mai departe. Mă aud des cu el la telefon şi ne salutăm sau ne felicităm după anumite meciuri.

Pentru el este un pas super important, are concurenţă pe măsura, dar ştie Atletico de ce l-a luat. Eu cred că este la acelaşi nivel cu transferul lui Drăguşin, nici suma asta nu rămânea aşa dacă nu era acea clauză”, a declarat Mutu, potrivit Fanatik.

Ce a spus Horaţiu Moldovan la prima conferinţă de la Atletico Madrid

... despre ce înseamnă transferul la Atletico: "Pentru mine înseamnă un mare pas în carieră, o onoare să pot reprezenta aceste culori. E o mândrie să ajung la un club atât de mare precum Atletico. Acum sunt aici să muncesc din greu, să îmi aştept rândul şi să dau totul"

... despre Jan Oblak: "După cum am mai spus, nu cred că puteam să las acest tren să treacă. Poate nu mă mai întâlneam cu această şansă unică de a reprezenta aceste culori. Referitor la Jan Oblak, am un mare respect pentru dânsul. Era un idol de-ai mei înainte să ajung aici. Am reuşit să ne şi cunoaştem. Cred că am foarte, foarte multe de învăţat de la dânsul. Când îmi va veni şansa, sper să profit de ea şi să îmi fac treaba cât de bine pot"

FCSB a avut oferte din străinătate pentru Andrei Vlad: ”În decembrie devine liber!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adi mutuhoraţiu moldovanatletico madrid 

viewscnt
Articole similare