Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a avut oferte din străinătate pentru Andrei Vlad: ”În decembrie devine liber!” | EXCLUSIV

FCSB a avut oferte din străinătate pentru Andrei Vlad: ”În decembrie devine liber!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad a apărat doar de 3 ori în campionat în ultimul an şi jumătate!

Andrei Vlad a primit oferte din străinătate. MM Stoica a ”dat din casă”

Vlad, 24 de ani, a fost trecut pe linie moartă la FCSB din martie 2022, după un meci pierdut de roş-albaştri pe terenul lui FC Argeş (0-1) din cauza unei erori monumentale, 

După plecarea lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid, Rapid a contactat mai mulţi portari. Printre variantele luate în calcul ar fi fost Andrei Vlad, portarul FCSB-ului, pentru care, susţine Gigi Becali, Rapidul era dispus să plătească 300.000 de euro.

Gigi Becali recunoaşte că a existat şi posibilitatea ca Andrei Vlad să fie cedat la Rapid, însă mutarea nu s-a mai realizat din respect pentru fanii giuleşteni, care, cel mai probabil, nu mai vor ca echipa lor să transfere jucători de la rivala FCSB.

MM Stoica a dezvăluit, azi, în direct la Orange Sport, că Vlad a avut oferte din străinătate şi i-a ”luat apărarea” portarului rezervă de la FCSB.

”Vlad a avut oferte din străinătate, în decembrie devine liber. (n.r. despre faptul că nu a apărat din martie 2022) Ce facem acum? Vorbim de când nu a apărat? Când Moldovan a ajuns la Atletico, când nu a apărat pe la Sepsi etc.

Vlad a pierdut echipa cu o gafă, Moldovan a făcut şi mai mari, dar nu a pierdut echipa, că era singurul. El s-a transferat pentru că Iordănescu şi Leontin Toader au avut încredere. El a ajuns la Atletico pentru că a apărat la echipa naţională”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Portarul cumpărat de FCSB de la Universitatea Craiova pentru suma de 400.000 de euro în anul 2017 a devenit rezerva echipei bucureştene după ascensiunea actualului număr 1 din poarta "roş-albaştrilor", Ştefan Târnovanu.

Afla mai multe despre: andrei vladfcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare