Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, prezentat ca un star la Atletico! Românul a dezvăluit ce a discutat cu Diego Simone: ”Asta mi-a spus”

Horaţiu Moldovan, prezentat ca un star la Atletico! Românul a dezvăluit ce a discutat cu Diego Simone: ”Asta mi-a spus”

La Liga

Comentarii

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial la Atletico de Madrid. Românul a fost vizibil emoţionat în timpul prezentării şi a oferit primele declaraţii, după ce a semnat cu gruparea madrilenă. Enrique Cerezo, preşedintele lui Atleti, a asistat la prezentarea lui Moldovan,.

Ce onoare pentru Moldovan! ”Diego Simeone mi-a spus că se bucură că sunt aici”

”Este o mândrie să ajung la un club aşa mare ca Atletico. Sunt aici să muncesc din greu, îmi aştept rândul să debutez în aceste culori. Nu cred că mă mai întâlneam cu această unică, să reprezint la Atletico. În legătură cu Jan Oblak, am un mare respect pentru dânsul, am avut ocazia să mă întâlnesc cu el. Voi aştepta până când îmi va veni şansa să joc.

Voi fi un jucător foarte determinat, mă gândesc foarte mult doar la obiectivele pe care le am în legătură cu clubul, cu echipa. Cred că am calităţi bune, pentru asta am ajuns la Atletico. Când îmi va veni rândul sper să nu dezamăgesc pe nimeni.

Am reuşit să vorbesc cu Diego Simeone, am schimbat câteva vorbe, am rămas impresionat de dânsul, este o persoană incredibilă. Mi-a spus că se bucură că am ajuns aici”, a spus Horaţiu Moldovan, citat de AS.ro.

Horaţiu Moldovan este al patrulea jucător român din istoria lui Atletico, după Didi Prodan, Cătălin Munteanu şi Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: atletico madridjan oblakhoraţiu moldovan 

viewscnt
Articole similare