Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lucruri mai puţin ştiute despre Cătălin Cîrjan. Unde ajung banii câştigaţi din fotbal + Ce ”vis” măreţ are după retragere | EXCLUSIV

Lucruri mai puţin ştiute despre Cătălin Cîrjan. Unde ajung banii câştigaţi din fotbal + Ce ”vis” măreţ are după retragere | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cătălin Cîrjan (21 de ani) a fost împrumutat de Rapid de la Arsenal în vară.

Cîrjan, despre banii câştigaţi din fotbal + Cum se menţine în formă

Cătălin Cîrjan (21 de ani) a fost împrumutat de Rapid de la Arsenal în vară, însă fotbalistul nu a reuşit să se impună la gruparea alb-vişinie, chiar dacă speranţele din acel moment erau mari.

Cîrjan a povestit, pentru Orange Sport, despre experienţa din Anglia şi i-a dat un sfat lui Radu Drăguşin, proaspăt transferat în Premier League, la Tottenham. 

De asemenea, pentru Orange Sport, Cătălin Cîrjan a dezvăluit lucruri mai puţin ştiute despre el: cum se menţine în formă, ce face cu banii câştigaţi şi ce planuri de viitor are.

”Încerc să nu mananc deloc. Mânănc la 3-4 luni când găteşte mamaie în casă, dar în rest încerc să nu mănanc deloc.

Toţi banii pe care îi primesc merg la ei (n.r. familie), nu fac nimic cu banii. 
Am vorbit cu tata şi cu fratele meu, ne dorim să ne deschidem o academie de fotbal. Asta ne-am dori după ce termin cu fotbalul, dar mai e mult până atunci.
 
Copilăria mea a fost fotbal într-un cuvant, de la doi ani mergeam cu tata şi cu fratele meu la fotbal, nu era grupa pentru mine, dar mergeam cu el. Şi  de atunci am început fotbalul.

Tata nu avea cu cine să mă lase acasa, mama lucra şi ma lua şi pe mine, îmi dădea o minge pe margine şi aşa am început”, a declarat Cătălin Cîrjan pentru Orange Sport. 

  • 400 de mii de euro este cota de piaţă a lui Cătălin Cîrjan, conform site-ului de specialitate Tranfermarkt.com

Cătălin Cîrjan a bifat 18 prezenţe în tricoul formaţiei antrenate de Cristiano Bergodi şi a dat un gol.

Afla mai multe despre: cătălin cîrjanrapidarsenal 

viewscnt
Articole similare