Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ziceau uite-l şi pe românul ăsta”. Cîrjan, sfat pentru Drăguşin după transferul în Anglia: ”Am trecut prin momente grele acolo” | EXCLUSIV

”Ziceau uite-l şi pe românul ăsta”. Cîrjan, sfat pentru Drăguşin după transferul în Anglia: ”Am trecut prin momente grele acolo” | EXCLUSIV

Premier League

Comentarii

Cătălin Cîrjan (21 de ani), mijlocaşul împrumutat de Rapid de la Arsenal, a vorbit despre perioada petrecută în Anglia.

Cîrjan, despre transferul lui Radu Drăguşin în Anglia

Cătălin Cîrjan (21 de ani) a fost împrumutat de Rapid de la Arsenal în vară, însă fotbalistul nu a reuşit să se impună la gruparea alb-vişinie, chiar dacă speranţele din acel moment erau mari.

Cîrjan a povestit, pentru Orange Sport, despre experienţa din Anglia şi i-a dat un sfat lui Radu Drăguşin, proaspăt transferat în Premier League, la Tottenham. 

  • Cîrjan a fost adus în vară la gruparea giuleşteană, sub formă de împrumut de la Arsenal.

”(n.r. despre Radu Drăguşin) E ceva extraordinar, n-am mai avut de mult un român care să joace în Premier League. Îl felicit pe această cale şi e ceva extraordinar pentru noi, jucători tineri. 

Sincer, pentru mine a fost greu în Anglia. Erau foarte mulţi colegi de ai mei care aveau jucători din tările lor şi îi ajutau, eu mereu eram singur. Poate se uitau la mine şi ziceau uite-l şi pe românul asta, ei nu au valoare... Au fost niste momente grele şi sper că ne vom ridica din nou şi vom avea jucători la nivel înalt.

(n.r. munceşti mai mult ca român?) Da, mult mai mult, de două ori mai mult decât ei şi câteodată nici asta nu e de ajuns.

Nu vreau să mă întorc neapărat în Anglia, cred că Spania ar fi un campionat mult mai potrivit pentru mine”, a declarat Cîrjan pentru Orange Sport. 

  • 400 de mii de euro este cota de piaţă a lui Cătălin Cîrjan, conform site-ului de specialitate Tranfermarkt.com

Afla mai multe despre: cătălin cîrjanradu drăguşinpremier leagueanglia 

viewscnt
Articole similare