Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un caz Creţu la FCSB? Gigi Becali i-a anunţat plecarea, MM Stoica spune "că ar merita o prelungire": "Din vară poate semna cu oricine"

Încă un caz Creţu la FCSB? Gigi Becali i-a anunţat plecarea, MM Stoica spune "că ar merita o prelungire": "Din vară poate semna cu oricine"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit o primă reacţie, după ce finanţatorul Gigi Becali a transmis că un titular al echipei va pleca în vară.

După Vali Creţu, MM Stoica intervine pentru încă un titular de la FCSB: "Sigur că ar merita o prelungire"

FCSB s-a distanţat la 11 puncte de ocupanta locului secund în clasamentul Superligii, CFR Cluj, după 4-0 cu UTA. În această perioadă, primul 11 este conturat, cu un titular salvat pe ultima sută de metri în această iarnă. 

Valentin Creţu a plecat în Antalya fără un contract valabil cu FCSB, dar în cele din urmă i-a fost propusă o nouă înţelegere din partea clubului. MM Stoica a fost cel care a fost de părere că apărătorul lateral merită să rămână măcar până în vară, iar Gigi Becali a făcut pasul decisiv în cele din urmă. În această perioadă, FCSB l-a transferat şi pe Nana Antwi. 

Din vară, situaţia s-ar putea repeta în flancul stâng al apărării. Risto Radunovic (31 de ani) mai are contract până în iarnă, iar din vară ar putea semna cu orice echipă. De altfel, Gigi Becali a anunţat că fundaşul din Muntenegru va pleca în vară, iar MM Stoica şi-a spus părerea. 

"Radunovic are până în iarnă contract cu noi, până în iarna acestui an. În decembrie termină contractul. 

Din vară poate semna cu oricine, când e în ultimele şase luni. Sigur că ar merita o prelungire, patronul hotărăşte asta, nu depinde de mine", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

121 de meciuri, 5 goluri şi 12 pase decisive sunt cifrele lui Risto Radunovic la FCSB, după sosirea sa în 2021, de la Astra. 

Gigi Becali: "Radunovic e posibil să plece din vară"

Finanţatorul FCSB ia în calcul plecarea lui Risto Radunovic, deşi fotbalistul naţionalei Muntenegrului a fost titular în ultimele sezoane. 

"Eu zic că acum e cam lucrată echipa, e posibil un atacant puternic, de careu, şi cam atât.

Poate încă şi un fundaş central, mai combinativ, poate şi un fundaş stânga, dacă pleacă Radunovic. E posibil să plece din vară! Deci, cam atât, echipa deja este făcută", a spus Gigi Becali, potrivit ProSport

Gigi Becali a vorbit şi despre faptul că lui Dawa îi expiră contractul în vară. 

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoicaristo radunovicristo radunovic fcsb 

viewscnt
Articole similare