Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, avertizată după ce a luat un avans de 11 puncte: ”Să nu cadă în capcana CFR-ului. Nu m-a entuziasmat evoluţia” | EXCLUSIV

FCSB, avertizată după ce a luat un avans de 11 puncte: ”Să nu cadă în capcana CFR-ului. Nu m-a entuziasmat evoluţia” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este lider detaşat în Superliga României, distanţa faţă de locul 2 mărindu-se la 11 puncte. Dar bucureştenii sunt avertizaţi să nu repete contraperformanţa CFR-ului, care tot după un succes răsunător, a pierdut cu ultima clasată şi a fost nevoită să treacă printr-o schimbare la nivelul băncii tehnice.

FCSB s-a impus în faţa celor de la UTA Arad, scor 4-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Superliga României.

Darius Olaru a fost omul meciului, datorită celor trei goluri marcate de mijlocaşul ajuns lider în clasamentul golgheterilor.

A fost cea mai clară victorie a roş-albaştrilor în această ediţie de campionat, una prin care au reuşit să mărească avansul faţă de CFR Cluj la 11 puncte.

Totuşi, jocul celor de la FCSB nu l-a impresionat peste măsură pe comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu. Acesta a transmis un avertisment pentru elevii lui Elias Charalambous.

Semne de întrebare cu privire la viitoarele meciuri ale FCSB-ului

Cosmescu a dat-o drept exemplu pe CFR Cluj, care a câştigat şi ea tot cu un 4-0 derby-ul cu U Cluj, din ultima etapă a anului trecut, dar în prima rundă din 2024 a suferit un eşec ruşinos pe terenul lui FC Botoşani, ultima clasată din campionat (0-1).

După acel meci, CFR Cluj s-a despărţit de antrenorul Andrea Mandorlini şi l-a numit pe Adi Mutu.

Această îngrijorare i-a adresat-o în mod direct oficialului FCSB, Mihai Stoica, alături de care s-a aflat în studioul Orange Sport.

”Înţeleg entuziasmul lui MM, dar pe mine nu m-a entuziasmat evoluţia FCSB-ului. Sigur că a câştigat fără drept de apel. Meciul putea să ia o turnură extrem de neplăcută dacă din imprudenţa lui Radunovic se dă gol, el face un fault. El dă într-unul, mingea e în altă parte. Lucrurile se puteau complica. Urmează două meciuri complicate (n.r. cu Universitatea Craiova şi Farul). 

Olaru a jucat senzaţional. Să nu cadă FCSB-ul în capcana CFR-ului cu U Cluj, când a bătut cu 4-0, dar nu a jucat foarte bine. FCSB, în prima repriză, în afară de momentele deosebite ale lui Olaru, mie nu mi s-a părut un joc foarte bun. Dar a bătut, nu a luat galbene”, a declarat Cosmescu, la Orange Sport.

Următoarele două meciuri ale celor de la FCSB sunt pe terenul Universităţii Craiova, duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00, şi pe teren propriu cu Farul Constanţa, luni, 5 februarie, tot de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicacfr clujbogdan cosmescusuperliga 

viewscnt
Articole similare