Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O văd cea mai bună echipă". Este pe locul patru în Superliga, n-a câştigat de patru etape, dar pe MM Stoica l-a convins: "Net superioară celorlalte"

"O văd cea mai bună echipă". Este pe locul patru în Superliga, n-a câştigat de patru etape, dar pe MM Stoica l-a convins: "Net superioară celorlalte"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, se concentrează acum pe următoarea partidă din Superliga, cu Universitatea Craiova, în deplasare. De altfel, MM a avut doar cuvinte de laudă faţă de echipa din Oltenia.

Nici CFR Cluj, nici Rapid! Echipa care nu e pe podium l-a impresionat pe MM: "E net superioară celorlalte"

FCSB s-a impus cu 4-0 în meciul cu UTA şi este pe primul loc în Superligă, cu 47 de puncte, la 11 puncte de echipele clasate pe locurile doi şi trei, CFR Cluj şi Rapid. 

Totuşi, în lupta pentru titlu, MM Stoica o vede periculoasă pe Universitatea Craiova, după ce a studiat echipa antrenată de Ivaylo Petev şi în Antalya.

Oltenii nu traversează cea mai bună perioadă. Universitatea Craiova n-a câştigat de patru meciuri, după două remize şi două înfrângeri, ultima cu Farul, scor 2-1, pe "Ion Oblemenco", în primul meci oficial din 2024.  

"Fac pariu că acum dacă discutăm cu băieţii noştri şi îi pui să spună următoarele trei meciuri, niciunul nu ştie. Nu-i interesează, iau meci cu meci. Nu există niciun target. Ne interesează să nu pierdem la Craiova, normal, îi ţinem departe. Dacă vom câştiga, este excepţional. 

Eu o văd pe Craiova cea mai bună echipă. Meciul cu Farul a fost o surpriză imensă, mai ales cu Farul în acea componenţă. Craiova a avut nişte ocazii mari cu Farul, a mai avut şi Farul, dar pe Craiova o văd foarte bună. Cred că Universitatea Craiova cu Screciu e altă echipă, cu Soiri şi m-am mirat că n-a jucat de la început. 

Dintre Craiova, Rapid, CFR... Am făcut un tur prin Antalya, sunt meciuri de pregătire, nu sunt relevante, dar totuşi vezi potenţialul şi mi s-a părut Craiova net superioară celorlalte. Şi Sepsi mi s-a părut foarte bună", a declarat oficialul FCSB, MM Stoica, la Orange Sport. 

Universitatea Craiova - FCSB are loc în etapa 23 din Superliga, duminică, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica fcsbmm stoica universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare