Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am jucat puţin, nu cât îmi doream". Cîrjan a luat decizia, după şase luni la Rapid. "Toată lumea spunea că sunt la juniori" | EXCLUSIV

"Am jucat puţin, nu cât îmi doream". Cîrjan a luat decizia, după şase luni la Rapid. "Toată lumea spunea că sunt la juniori" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cătălin Cîrjan (21 de ani) a dezvăluit că a venit la Rapid pentru a face pasul la seniori, după ce a simţit că şi-a făcut datoria în academia lui Arsenal. La jumătate de an de la sosirea în Giuleşti, mijlocaşul a spus ce decizie a luat privind viitorul său.

Cătălin Cîrjan s-a consultat cu familia şi a anunţat ce face, după ce a jucat puţin la Rapid

În iulie 2023, Rapid a reuşit să-l împrumute de la Arsenal pe Cătălin Cîrjan. La finalul sezonului, rapidiştii au opţiunea de a-l transfera definitiv. 

Pentru Orange Sport, Cătălin Cîrjan a admis că n-a jucat la Rapid pe cât şi-ar fi dorit, dar că va continua încrezător sub comanda lui Cristiano Bergodi, pe care încearcă să-l convingă că poate să se bazeze pe el. 

"Lumea spune despre presiunea din Giuleşti. Poate să-ţi povestească oricine aceste lucruri, dar trebuie să te loveşti de aceste lucruri că să înveţi. Cred că m-au ajutat foarte mult aceste lucruri. Îmi doream să vin, să demonstrez ce fel de jucător sunt. Anul trecut jucam la Arsenal U23, marcam, dar toată lumea spunea că sunt la juniori şi îmi doream să vin să demonstrez ce fel de jucător sunt.

90% eram sigur că rămân la Rapid, am vorbit cu familia mea şi îmi doresc să continui la Rapid", a declarat Cătălin Cîrjan, pentru Orange Sport. 

Cătălin Cîrjan: "Din acest motiv am ales să vin la Rapid"

În acest sezon, Cătălin Cîrjan a avut 18 apariţii la Rapid, 16 în Superliga şi două în Cupa României, iar în primul meci oficial din 2024, Rapid - FCU Craiova 1948, 4-3, a fost folosit 60 de minute. 

Fotbalistul susţine că a fost ajutat de colegi şi că fundaşul Cristian Săpunaru este un exemplu, la 39 de ani. 

"Îmi doream să confirm că nu sunt un junior care joacă la Arsenal, care marchează goluri la academie, voiam să joc la seniori, cu zeci de mii de suporteri în tribună şi din acest motiv am ales să vin la Rapid.

Am jucat puţin, nu cât îmi doream şi, din păcate, nu a fost un an foarte bun pentru mine la Rapid, dar sper că următoarele şase luni să fie cum îmi doresc. Pentru mine fotbalul este totul. Şi când sunt în afara terenului tot la fotbal mă gândesc. Mă gândesc la ce trebuie să îmbunătăţesc şi să fiu mai bun.

Toţi au încercat să mă ajute, dar pot să spun că Săpunaru (n.r. - i-a fost alături). E un exemplu pentru toţi, la vârsta lui munceşte şi dă totul la antrenament. Pentru noi, tinerii, este un model.

Nu mă gândesc la realizări personale. Sper să câştig titlul cu Rapid, asta îmi doresc cel mai mult, asta ne dorim cu toţii la Rapid", a încheiat Cătălin Cîrjan, pentru Orange Sport.  

În sezonul trecut, Cătălin Cîrjan a făcut de patru ori parte din lotul echipei antrenate de Mikel Arteta, în Europa League. Românul a debutat la Arsenal în decembrie 2022, în amicalul cu Lyon, scor 3-0, atunci când a intrat în minutul 67 în locul lui Odegaard.

Afla mai multe despre: catalin cirjancatalin cirjan rapidtransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare