Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a sunat în direct la TV şi a ofertat un antrenor: "Mi-a propus să merg la FCSB"

Becali a sunat în direct la TV şi a ofertat un antrenor: "Mi-a propus să merg la FCSB"galerie foto

FCSB

Comentarii

Aflat pe lista lui Al Shabab, unul dintre cele mai importante cluburi din Arabia Saudită, Ciprian Panait a dezvăluit că a fost în negocieri şi cu Gigi Becali pentru a veni în staff-ul FCSB-ului.

La începutul anului, Ciprian Panait a fost pe lista de transferuri a lui Al Shabab. Clubul din Arabia Saudită a fost interesat de serviciile antrenorului român, însă, în cele din urmă, mutarea nu a mai avut loc.

Ulterior, clubul din Golf l-a ofertat pe Jose Mourinho, însă antrenorul portughez a refuzat să meargă în Arabia Saudită. 

Cu mare experienţă în fotbalul arab, Ciprian Panait a fost dorit, în urmă cu 12 ani, şi de Gigi Becali în staff-ul FCSB-ului.

"Nu am lucrat niciodată cu Gigi Becali, dar mi-a propus să vin în club! Nu spun poziţia, nu e cea de antrenor principal, nu! Nu e corect să lăsăm lucrurile în ceaţă... . A intervenit într-o emisiune, a cerut numărul moderatorului şi în pauza de publicitate moderatorul a spus că acela e numărul domnului Becali, să îl sun!

L-am sunat după emisiune, mi-a spus că vrea să mă aducă, a spus că vrea să discute cu domnul Mihai Stoica şi cu Reghecampf. Asta era în 2012, plecasem de la Rapid. «Să văd dacă găsim să îţi dăm de lucru, pentru că îmi placi! Sună-mă peste o perioadă».

L-am sunat după câteva zile şi mi-a spus că mă place, dar că nu e momentul acum. «Te apreciază Reghe şi MM, dar nu e momentul». Apoi, a fost o altă propunere mai târziu, dar nu s-a făcut din diferite motive" , a declarat Ciprian Panait la sport.ro.

În vârstă de 47 de ani, Ciprian Panait a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din zona Golfului. Tehnicianul şi-a început cariera în 2000, ca preparator fizic, la Al Nasr, în Oman, apoi, după aventuri ca antrenor principal sau secund la Rapid U19 şi la prima echipă a giuleştenilor, Ciprian Panait s-a întors în fotbalul arab.

A preluat-o, în 2014, pe Al Hilal U23, apoi a asigurat interimatul la prima echipă a clubului, timp de şapte partide, iar din 2017 a trecut ca principal pe la Al Raed, Al Batin, Sohar şi Al-Kharaitiyat.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbciprian panait 

viewscnt
Articole similare